29 nov. 2022 | 12:55

WhatsApp schimbă regulilele jocului, din nou: funcția care îți face viața mai ușoară fără să te aștepți

ACTUALITATE
WhatsApp schimbă regulilele jocului, din nou: funcția care îți face viața mai ușoară fără să te aștepți

Dacă ești utilizator de WhatsApp cu experiență, s-ar putea să știi că dezvoltatorii aplicației și-au făcut un obicei din a actualiza regulat programul de chat cu peste 2 miliarde de utilizatori. Nu te-ai aștepta însă la o modificare precum cea care tocmai a devenit oficială.

În urmă cu câteva săptămâni, au ajuns online informații referitoare la o actualizare WhatsApp menită să faciliteze expedierea de mesaje de la tine pentru tine. Funcția intitulată sugestiv ”Message Yourself” te ajută să-ți iei notițe sau să faci liste să nu uiți ceva, liste care sunt automat actualizate în cloud și pe care le poți accesa de pe orice dispozitiv pe care folosești același cont de WhatsApp. De exemplu, dacă îți trimiți singur un mesaj pe telefon, în secunda doi îl vei vedea pe WhatsApp pe laptop.

Meta a confirmat schimbarea din WhatsApp

După o perioadă de speculații pe marginea acestei opțiuni, aceasta a fost confirmată de un oficial Meta pentru TechCrunch. Ca referință, cei de la WABetaInfo au fost primii care au depistat-o în beta, iar acum a început propagarea opțiunii la nivel global printre utilizatorii de iOS și Android. În mod previzibil, având în vedere câți utilizatori de WhatsApp există la nivel global, procesul de propagare se va desfășura pe parcursul mai multor săptămâni, cu condiția să ai instalată cea mai recentă versiune a programului.

În cazul în care vrei să profiți de această opțiune și este disponibilă pentru tine, atunci când vei crea un mesaj nou, ar trebui să apară numele și/sau numărul tău de telefon ca fiind primul în lista de persoane sugerate. Faci click pe el și începi să scrii mesaje ca în orice altă conversație. După primele mesaje, vei putea să ”agăți” conversația cu tine în partea de sus a ferestrei de dialog din WhatsApp ca să te găsești mai ușor cu opțiune Pin.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele