WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie pe aceste telefoane. Vezi dacă al tău e pe listă

WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie pe aceste telefoane. Vezi dacă al tău e pe listă

Una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantă, WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite modele de telefoane începând cu luna octombrie. Află dacă dispozitivul pe care îl utilizezi face parte dintre cele care se regăsesc pe „lista neagră”.

WhatsApp a venit cu un avertisment în care anunță că aplicația va înceta să funcționeze pe anumite modele de telefoane începând cu luna octombrie. Anunțul este îndreptat către utilizatorii care dețin unul dintre modelele de telefoane menționate mai jos pentru a-și putea importa conversațiile și fișierele.

Modificările majore aduse de către celebra platformă îi determină pe utilizatori să instaleze noi actualizări, astfel că modelele mai vechi de telefoane nu vor mai fi compatibile cu acestea. Foarte mulți utilizatori ai smartphone-urilor se bazează pe această aplicație de mesagerie instant, însă acum vor trebui să se reorienteze către modele de telefoane mai noi.

Începând cu data de 24 octombrie, WhatsApp va deveni indisponibil pe dispozitivele mobile deoarece compania a declarat că aceasta nu mai poate funcționa pe telefoanele mai vechi din cauza unui nou sistem de operare. Sistemele de operare mai noi pot fi acceptate doar pe anumite modele, astfel că o parte dintre utilizatori nu vor mai putea utiliza serviciul aplicației.

WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane

În urma acestei actualizări, aplicația va îngloba mai multe îmbunătățiri și va corecta anumite erori ale aplicației. Mai departe, ceea ce va trebui să faci este să consulți lista cu modelele de telefoane de mai jos care nu vor mai putea actualiza aplicația la cea mai nouă versiune:

  • iPhone SE, 6S și 6S Plus;
  • Samsung: Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Ace 2, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2 și Galaxy Core;
  • LG: Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus, L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, Enact, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus Nitro HD and 4X HD și Optimus F3Q;
  • ZTE: ZTE Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987 și Grand Memo;
  • Huawei: Huawei Ascend G740, Ascend D Quad XL, Ascend Mate, Ascend D1 Quad XL, Ascend P1 S and Ascend D2;
  • Sony: Sony Xperia Miro, Sony Xperia Neo L, Xperia Arc SAlcatel One Touch Evo 7;
  • Alte branduri: Archos 53 Platinum, UMi X2, HTC Desire 500, Caterpillar Cat B15, Wiko Cink Five, Wiko Darknight, Lenovo A820, Faea F1, THL W8.