15 apr. 2022 | 08:35

VIDEO Veverița Scrat mănâncă, în sfârșit, ghinda, după 22 de ani! Cel mai îndrăgit personaj din Ice Age, într-un clip triumfător

ACTUALITATE
VIDEO Veverița Scrat mănâncă, în sfârșit, ghinda, după 22 de ani! Cel mai îndrăgit personaj din Ice Age, într-un clip triumfător

Veverița cu dinți de sabie cunoscută sub numele de Scrat în franciza Ice Age (Epoca de Gheață) de la Blue Sky Studios mănâncă, în sfârșit, ghinda în ultimul clip scurt lansat de studio.

Scrat pune mâna, în sfârșit, pe ghindă, în video-ul de la Blue Sky Studios. Scrat este veverița îndrăgită și ghinionistă din franciza Ice Age, care a apărut pe parcursul seriei de filme, precum și pe o serie de scurtmetraje. Realizată de regizorul Chris Wedge, Scrat nu are dialog, dar este prezentată ca o veveriță dedicată și anxiosă, care urmărește mereu visul de a pune mâna și a ascunde în siguranță o ghind de care a devenit obsedată. De-a lungul timpului, creatura a urmărit ghinda de pe pământ, pe mare, până în spațiu pe parcursul filmelor, dar nu a reușit niciodată să o păstreze sau să o mănânce.

Blue Sky Studios a fost înființată în 1987 și achiziționată de 20th Century Fox, ceea ce a condus la un parteneriat creativ care a dus la producția a 13 filme și o serie de scurtmetraje. Când Disney a cumpărat 20th Century Fox în 2019, era de așteptat ca Blue Sky Studios să fie responsabilul lor de animație, dar compania a decis să închidă definitiv ușile, deoarece nu era fezabil din punct de vedere economic. Blue Sky Studios a fost închis oficial în februarie 2021, în timp ce lucra la o serie de proiecte, inclusiv adaptarea de lungmetrajul de animație după romanul Nimona (care a trecut de atunci la Netflix) și o serie de scurtmetraje Scrat, Ice Age: Scrat Tales.

Scrat a prins ghinda!

Acum, a apărut un videoclip în care îndrăgitul Scrat a prins și a mâncat, în sfârșit, ghinda pe care a urmărit-o de mult timp. Videoclipul este prezentat pe un canal YouTube, intitulat simplu Finale și are o descriere care spune: „În ultimele zile ale Blue Sky Studios, o echipă mică de artiști s-a reunit pentru a face o ultimă fotografie. Această fotografie este un adio, un trimitere în propriile noastre condiții”. Încă nu a fost verificată natura oficială a clipului, dar servește la încheierea călătoriei lui Scrat.

Aruncă o privire la videoclipul de mai jos.


 Ice Age: Scrat Tales tocmai a debutat pe Disney+ și include șase scurtmetraje cu totul noi cu Scrat, produse de echipa Blue Sky Studio Ice Age. Disney+ a lansat recent și un film spin-off din Epoca de Gheață, The Ice Age Adventures of Buck Wild, care readuce personajele cheie ale francizei Ice Age, deși cu actori vocali complet noi (în afară de Simon Pegg, în rolul lui Buck) și este produs de un studio de animație complet diferit. Disney este liber să continue să creeze filme cu personajele francizei, dar au ales să facă acest lucru fără creatorii originali de la Blue Sky, precum și majoritatea distribuției originale, care a inclus oameni ca Ray Romano, John Lequizamo, Queen Latifah și Denis Leary.

Deși acest lucru nu înseamnă neapărat sfârșitul pentru Scrat, probabil că este pentru animatorii Blue Sky Studios care au muncit atât de mult pentru a aduce această creatură iubită la viață în ultimele două decenii.