VIDEO Ți se pregătește un nou Money Heist: când vei putea vedea La Casa de Papel, varianta coreeană

VIDEO Ți se pregătește un nou Money Heist: când vei putea vedea La Casa de Papel, varianta coreeană

Trailerul oficial pentru Money Heist: Korea – Joint Economic Area este, în sfârșit, aici, dezvăluind motivațiile politice din spatele jafului de la monetăria Coreei.

Remake-ul popularului Money Heist, de la Netflix (lansat inițial cu numele de La Casa De Papel), a fost anunțat pentru prima dată în 2020. După unele întârzieri legate de pandemia de Covid-19, lansarea a fost amânată excesiv, până când nimeni parcă nu mai îndrăznea să spere.

Totuși, Money Heist: Korea mai are acum doar câteva săptămâni până la lansare.

Noua serie va urma o structură similară cu cea a originalului Money Heist: o gașcă de hoți care folosește aceleași pseudonime din prima serie, pentru a realiza furtul final, doar că va avea loc într-o Coree recent unificată, nu în Spania. Firește, actorii vor fi, și ei, alții – după cum vei putea vedea.

Money Heist: Korea are trailer oficial

Această schimbare a locației și a culturii va ajuta la repovestirea legendei originale și, foarte probabil, va face ca acest nou jaf să facă, din nou, istorie. Trailerul oficial, publicat de The Swoon, arată cum Money Heist: Korea va reîncadra jaful seriei originale.

Planul profesorului este motivat de trădarea economiei comune a Coreei unificate, care a creat un sistem care e benefic doar celor bogați, lăsându-i pe toți ceilalți în sărăcie. Planul profesorului va face ca echipa să ia lucrurile în propriile mâini și să încerce să fure 4 trilioane de woni de la monetăria Coreei.

Money Heist: Korea îi va avea în distribuție pe Yoo Ji-tae, Jun Jong-seo, Kim Ji-hun, Lee Won-jong, Jang Yoon-ju, Lee Hyun-woo, Lee Kyu-ho și Kim Ji-hoon, alături de Park Hae-soo, care a jucat anterior în Squid Game, tot de la Netflix. Noua distribuție va aduce o schimbare interesantă a poveștii, iar serialul, care a stârnit suficient entuziasm în rândul fanilor, va avea premiera celor 12 episoade ale primului său sezon, Money Heist: Korea – Joint Economic Area, în data de 24 iunie.

Citește și: