27 mart. 2022 | 13:54

Un tânăr de 21 de ani a murit la un raliu dedicat șoferilor amatori, în Brașov. Bărbatul era spectator și a fost lovit de un Lamborghini

ULTIMA ORĂ
Un tânăr de 21 de ani a murit la un raliu dedicat șoferilor amatori, în Brașov. Bărbatul era spectator și a fost lovit de un Lamborghini

Un spectator a murit la o cursă de mașini de amatori din Brașov. El a fost lovit de un Lamborghini care a ieșit din decor și s-a răsturnat. Șoferul mașinii a scăpat autovehiculul de sub control și s-a răsturnat.

Tânăr de 21 ani, mort la o cursă dedicată șoferilor amatori

Tânărul de 21 ani, care era spectator la cursa din Brașov, a fost lovit. După impact, el a intrat în stop cardio-respirator. Medicii ajunși la locul accidentului l-au declarat mort. 

Echipajul SMURD a ajuns la fața locului, iar în urma incidentului, cursa a fost întreruptă și anulată. 

”În timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor.

Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături.

Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV.

La aceasta oră se efectuează manevrele de resuscitare asupra cetățeanului lovit.

Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată”, a transmis Promo Racing.

Ce a pățit șoferul

Cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul tânărului, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare.

„Cadrele medicale au declarat decesul victimei”, a transmis, ulterior, maior Ciprian Sfreja.

Șoferul a scăpat cu răni minore și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.  Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările și cauzele incidentului.

„Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetăţean aflat pe margine, în câmpul de alături. Conducătorul auto este în stare de şoc dar conştient”, a transmis ISU SMURD Brașov.