21 nov. 2022 | 19:28

Un obiect misterios pe cerul nopții a aprins imaginația oamenilor. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe internet VIDEO

ULTIMA ORĂ
Un obiect misterios pe cerul nopții a aprins imaginația oamenilor. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe internet VIDEO

Un obiect misterios poate fi văzut zburând pe cer în China, lăsând o dâră în urma sa și luminând întreaga zonă. Oamenii au sugerat că ar putea fi un vizitator extraterestru.

Oamenii au fost uimiți de o apariție misterioasă în China, după ce cineva a distribuit un clip cu un obiect.

Persoana care a încărcat acest clip le-a cerut urmăritorilor să își spună părerea despre ce ar putea fi, iar majoritatea pare să creadă că ar putea fi un potențial vizitator extraterestru.

Teoria conspirației și-a făcut locul printre explicații

Videoclipul în cauză este filmat noaptea, deasupra unui corp de apă, iar obiectul neidentificat zboară pe cer.

Iluminând zona, obiectul este de un alb strălucitor și lasă o dâră în urma sa pe măsură ce se mărește. S-a spus că seamănă cu un mormoloc, dar obiectul ciudat a fost o sursă de uimire pentru mulți.

Pasionații de OZN-uri s-au grăbit să identifice obiectul ca fiind un vizitator din altă lume. Acest lucru i-a lăsat pe unii utilizatori speriați, comentând: „Bine, îmi poate spune cineva ce este, ca să pot dormi la noapte?”.

O dezbatere între comentatori a început rapid, unii sugerând alte cauze ale apariției, iar alții spunând chiar că videoclipul este fals.

Indiferent de dezbatere, utilizatorii de social media din întreaga lume au spus că a fost o scenă frumoasă.

„Acel apus de soare trebuie să fi fost frumos, dar asta a fost cireașa de pe tort”, a spus un comentator.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NowThis (@nowthisnews)

„Wow”, a spus un altul, cu un șir de emoticoane.

Apariția ar putea fi o rachetă lansată de la o bază militară

Un comentator deosebit de frecvent nu s-a lăsat însă atât de ușor dus de priveliște și pare să fi restrâns incidentul. În ochii lui, nu puteau exista decât două opțiuni pentru acest spectacol ciudat și niciuna dintre ele nu era extraterestră.

„Este o lansare de rachetă, în ultima secundă se poate vedea separarea primei etape și aprinderea motorului celei de-a doua etape. Ar putea fi totuși un fel de test de rachetă balistică”. A spus el.

Printre argumentele contra OZN-urilor, testele cu rachete par a fi cele mai populare. Oamenii încearcă să afle dacă nu cumva corpul de apă se află poate în apropierea unei baze militare, ceea ce ar explica obiectul.

Obiectiv misterios apărut pe cerul noptii

Un alt utilizator a sugerat că ar putea fi un foc de artificii sau pur și simplu un truc al luminii. Pasionații de extratereștrii sunt în continuare ferm convinși că rarele apariții au fost de fapt extratereștrii.

Anterior, un incident similar a fost raportat de radiotelescopul Sky Eye din China. Organizația a raportat că a fost detectat un semnal electromagnetic. Cu toate acestea, acest raport a fost șters în mod misterios doar o zi mai târziu.

Nu a existat un motiv oficial pentru acest lucru.