Un microbuz cu 12 persoane s-a răsturnat la Sibiu. Printre pasageri se afla și un copil de 5 ani

Un microbuz cu 12 persoane s-a răsturnat la Sibiu. Printre pasageri se afla și un copil de 5 ani

Un microbuz cu 12 persoane, printre care și un copil de 5 ani, s-a răsturnat marți dimineață la Sibiu. Din primele informații reiese că toate persoanele implicate au reușit să iasă din microbuz conștiente. La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ. Forțele intervin pentru evaluarea și acordarea de asistență medicală tuturor persoanelor implicate în accident. Mai multe detalii, în continuare.

Microbuz cu 12 persoane, printre care și un copil, răsturnat în Sibiu

Un microbuz pentru transport persoane s-a răsturnat în această dimineață între Mediaş şi Brateiu, în judeţul Sibiu. Poliția Județeană Sibiu a transmis că microbuzul implicat în accidentul de pe DN 14, în Sibiu, nu este unul şcolar.

„Este vorba despre un microbuz destinat transportului de persoane, cu o capacitate 16+1, în care se aflau 12 persoane şi care efectua o cursă Dumbrăveni – Mediaş“, a informat Poliția Județeană Sibiu.

Potrivit primelor informații, în momentul producerii incidentului, în autovehicul erau 12 persoane (11 adulți și un copil de 5 ani), toate autoevacuate din microbuz, conștiente. ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD. La fața locului au ajuns și două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ).

„Forţele intervin în aceste momente pentru evaluarea şi acordarea de asistenţă medicală tuturor persoanelor implicate. Intervenţia se află în dinamică“, a declarat Alina Voina, purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu.

Din fericire, nicio persoană nu a fost grav rănită. Un echipaj SAJ a transportat la CPU o femeie în vârstă de 54 ani cu plagă frontală şi traumatism cranio-cerebral acut închis.

Citește și: Accident grav pe Valea Oltului. Doi oameni au murit, după ce două TIR-uri s-au ciocnit. Traficul este blocat

Este al doilea accident de acest gen pentrecut în ultimele zile

Autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În prezent, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei şi circumstanţelor producerii accidentului, iar traficul în zonă, pe DN 14, este îngreunat din cauza producerii accidentului rutier, a transmis Elena Welter, din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Este al doilea accident de acest fel petrecut în ultimele zile în județul Sibiu, după ce duminică, 10 aprilie, un alt microbuz, în care se aflau nouă persoane, s-a răsturnat pe DN 1, în zona Hula Bradului. Cinci bărbaţi au fost transportaţi atunci la UPU Sibiu.

Trei dintre victime au suferit traumatisme minore, fiind în atenţia echipajelor SMURD, iar celelalte două – ale echipajului SAJ. Celelalte patru persoane implicate au primit îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital.

Citește și: