Un agent de pază de la stația de metrou Republica a murit. Bărbatul a căzut pe scări

Un agent de pază de la stația de metrou Republica a murit. Bărbatul a căzut pe scări

Scene de coșmar, luni dimineață, într-o stație de metrou din Sectorul 3 al Capitalei. Un agent de pază a murit după ce i s-a făcut rău și a căzut pe scări. În ciuda eforturilor medicale, bărbatul nu a putut fi salvat. Victima a fost găsită în stop cardiorespirator. În prezent, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Mai multe detalii, în continuare.

Un agent de pază a murit la stația de metrou Republica

Un agent de pază a murit, luni dimineață, la staţia de metrou Republica. Bărbatului i s-a făcut rău și a căzut pe scări. Medicii chemați de urgență nu au reușit să-l salveze.

După ce au văzut cum un bărbat s-a prăbușit pe scări, lovindu-se la cap, martorii au chemat de urgență o ambulanță. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, dar și un echipaj medical de prim ajutor.

În ciuda eforturilor depuse de medici, a fost declarat decesul. Salvatorii au încercat zeci de minute să îl salveze pe bărbat, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

Indicentul a avut loc în jurul orei 07:30, când unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău. Cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul bărbatului sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

„Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază“, a transmis Mariana Miclăuș, directorul general al Metrorex.

Citește și: Anchetă în urma morții unui primar, după ce edilul a fost bătut de un viceprimar dintr-o comună din Brașov

Reacția Poliției după incident

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel la 112, după ce agentul de pază a acuzat o stare de rău și a căzut.

„Astăzi, 4 aprilie 2022, prin apel 112 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din sectorul 3, ar fi acuzat o stare de rău și ulterior a căzut.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, precum și echipaj medical de prim ajutor.

În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.
Cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul“, a transmis Poliția Capitalei.

Mesajul conducerii Metrorex

„Astăzi, 04.04.2022, în jurul orei 07:30, unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.

Din păcate, echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul acestuia.

Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază“, se arată într-un comunicat al companiei.

Citește și: