Trei oameni au murit, în urma unui accident grav pe autostrada A1, în Timiș. Printre victime se afla un copil de doi ani

Trei oameni au murit, în urma unui accident grav pe autostrada A1, în Timiș. Printre victime se afla un copil de doi ani

Accident cumplit astăzi pe autostrada A1, lângă Margina în judeţul Timiş, în urma căruia trei oameni, printre care şi un copil de doi ani, au murit. În accidentul rutier în care au fost implicate şase maşini. Accidentul s-a produs pe autostrada A1, în zona localităţii Margina din Timiş, unde șase maşini, printre care şi două microbuze au fost implicate în accident, iar trei oameni au murit, în timp ce alţi patru au fost răniţi.

Trei oameni au murit după un grav accident pe A1

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje SMURD, ale Ambulanţei, Poliţiei, precum şi un elicopter SMURD.

„În cursul acestei zile, 15 aprilie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați să se deplaseze la un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1 în zona localității Margina, din județul Timiș, în care ar fi implicate 6 autovehicule, printre care 2 microbuze.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul a 3 persoane (un bărbat, o femeie și un băiețel de 2 ani), și rănirea a altor 4 persoane ( 3 bărbați, printre care un minor de 12 ani și o femeie).

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului”, găsim notat într-o informare a Poliţiei.

Ținând cont de gravitatea accidentului, elicopterul SMURD a fost chemat să intervină la fața locului. Traficul în zonă este complet blocat.