08 iun. 2022 | 14:25

Top 10 cele mai bune aplicații de selfies: cum îți faci cele mai bune poze, cât “te costă”

ACTUALITATE
Top 10 cele mai bune aplicații de selfies: cum îți faci cele mai bune poze, cât “te costă”

Camerele smartphone-urilor s-au îmbunătățit considerabil în ultimii ani.

Ai nevoie de o aplicație pentru selfie-uri care să îți permită să obții un selfie perfect pentru Instagram de la prima încercare?

Realizarea celui mai bun selfie necesită mai mult decât un hardware fantastic al camerei frontale. Pentru a-ți îmbunătăți jocul pentru selfie-uri, trebuie să folosești și cele mai bune aplicații pentru selfie-uri de pe piață.

Mai jos, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune 10 aplicații de selfiuri.

1. Facetune 2

Cea mai bună aplicație pentru editarea selfie-urilor în timp real

iOS, Android

Preț: versiune gratuită; Versiune completă cu funcții suplimentare – 7,99 USD pe lună, 35,99 USD pe 12 luni și 69,99 USD – achiziție unică.

Facetune 2 este una dintre cele mai bune aplicații de selfie cu ajutorul căreia îți poți edita fotografiile foarte rapid. Cu această aplicație, poți corecta defecte ale pielii dacă există. Această aplicație oferă instrumente frumoase de retușare a imaginii.

Astfel, vei putea corecta tenul problematic, vei putea realiza albirea dinților, strălucirea ochilor, aplicarea machiajului și multe altele. Facetune 2 oferă, de asemenea, instrumente profesionale pentru fixarea luminii, eliminarea umbrelor și strălucirea nedorite, ajustarea culorilor și a saturației.

În plus, poți compara aspectul fotografiei editate cu aspectul ei inițial și o poți face după fiecare pas al procesului. Interfața aplicației este simplă. Este actualizată continuu și primește noi opțiuni și funcții. Printre noile funcții, poți găsi paleta de machiaj actualizată, filtre neon multicolore și efecte de prismă.

Facetune 2 este gratuită și este, probabil, cea mai bună aplicație de editare selfie în comparație cu altele. Cu toate acestea, dacă dorrești să utilizezi toate funcțiile, trebuie să cumperi versiunea completă. Dar nu îți face griji, merită din plin banii.

2. Retrica

Cea mai bună aplicație pentru selfie-uri cu un număr mare de filtre

iOS, Android

Preț: gratuit

Retrica este, de asemenea, cea mai bună aplicație pentru selfie-uri și o rețea socială care oferă peste o sută de filtre uimitoare. Acceptă colaje selfie cu diferite fotografii realizate din unghiuri diferite, videoclipuri live și imagini GIF.

În această aplicație, vei putea adăuga adnotări la fotografiile tale cu imagini, marcaje temporale, texte etc. Acolo, de asemenea, poți comunica cu alți utilizatori și poți urmări imaginile acestora prin aspectul cronologic al aplicației.

În plus, poți trimite fotografiile tale pe Facebook, Instagram și alte rețele sociale, precum și să le partajezi prin mesaje.

3. Snapchat

Cea mai bună aplicație gratuită pentru selfie-uri

iOS, Android

Preț: gratuit

Snapchat este o aplicație frumoasă pentru a face selfie-urile să arate mai bine. Oferă lentile grozave, filtre și o mulțime de alte funcții interesante, cum ar fi 3D-Bitmoji. Când îți faci un selfie, poți să-i adaugi text, „World Lenses”, „Bitmoji”, să-l partajezi prietenilor tăi și să-l ștergi după ceva timp, astfel încât să fie vizibil doar pentru persoana căreia i-ai trimis-o.

Cu această aplicație gratuită pentru selfie-uri, poți salva cu ușurință toate fotografiile și le poți partaja pe rețelele sociale. Există un chat unde poți comunica cu prietenii tăi. Un chat video poate include 16 persoane la care poți adăuga diferite filtre și lentile.

4. YouCam Perfect

Cea mai bună aplicație pentru selfie-uri pentru fotografii pline de farmec

iOS, Android

Preț: versiune gratuită; Versiunea premium – 2,99 USD pe lună și 17,99 USD pe an.

Dacă scopul tău este să obții selfie-uri ideale, atunci YouCam Perfect este pentru tine. Aceasta este o altă variantă a aplicațiilor bune de editare a selfie-urilor în care poți edita atât imagini, cât și videoclipuri. Cu această aplicație, poți, de asemenea, să efectuezi decorarea automată, care oferă fotografiilor tale un aspect mai bun atunci când le faci.

În YouCam Perfect, poți elimina defectele pielii, poți face ochii mai mari folosind funcția de îmbunătățire a ochilor și poți elimina umflarea de sub ochi. Această aplicație oferă tot ce ai nevoie pentru un selfie grozav: filtre, autocolante, colaje, fonturi, diferite efecte etc.

Dacă cumperi versiunea Premium pentru 2,99 USD pe lună sau 17,99 USD pe an, vei putea folosi mai mult de o mie de cadre, autocolante și fonturi. De asemenea, nu există anunțuri în versiunea Premium a acestei aplicații pe care le vei experimenta în versiunea gratuită.

5. Perfect 365

Cea mai bună aplicație pentru selfie-uri pentru vloggeri

iOS, Android

Preț: versiune gratuită; Perfect365 PLUS – 1,99 USD pe lună.

Aceasta este cea mai bună aplicație pentru selfie-uri pentru femei, deoarece folosind-o, acestea pot aplica machiaj peste fotografii în câteva secunde. Oferă 20 de instrumente diferite pentru machiaj și beauty, diverse presetări și look-uri.

Cu paleta sa de culori de înaltă calitate, poți încerca diferite combinații de culori. Această aplicație oferă, de asemenea, posibilitatea de a regla părul, buzele și pielea. Perfect365 are încorporate sfaturi de machiaj, tutoriale video de la artiști populari, cu ajutorul cărora poți repeta diferite look-uri pe fața ta.

Cu funcția de recunoaștere facială, poți obține un aspect natural și un machiaj precis. Lucrul bun despre această aplicație este că este absolut gratuită. Cu toate acestea, reține că are o versiune plătită pentru 1,99 USD pe lună. Oricum, este mai ieftin decât obținerea unei camere de vlogging sub 300 de dolari.

Acolo, vei putea folosi toate funcțiile aplicației, vei avea mai puține reclame și vei putea folosi look-uri create de artiști profesioniști de machiaj.

6. AirBrush

O aplicație pentru selfie-uri bine concepută

iOS, Android

Preț: versiune gratuită; Versiunea completă – 6,99 USD pe lună; 28,99 USD pe an.

Dacă scopul tău este să obții selfie-uri ideale, atunci Airbrush este cea mai bună aplicație pentru selfie-uri pentru tine. Cu această aplicație, vei crea cu siguranță selfie-uri perfecte prin îndepărtarea petelor, albirea dinților, corectarea nuanței pielii cu o singură atingere.

Cu toate acestea, cel mai mare plus este faptul că poți ajusta fiecare caracteristică singur, inclusiv corector, redesenare, luminozitate a ochilor, estompare și multe altele. În plus, această aplicație oferă o mulțime de filtre diferite. De asemenea, poți partaja selfie-urile pe rețelele sociale dacă dorești.

Poți obține Airbrush gratuit, dar multe funcții nu sunt disponibile în această versiune. Pentru a utiliza toate caracteristicile aplicației, trebuie să cumperi versiunea completă pentru 6,99 USD pe lună sau 28,99 USD pe an.

7. VSCO

Filtre artistice

iOS, Android

Preț: versiune gratuită; Abonament VSCO – 4,99 USD pe lună sau 19,99 USD/pe an.

Chiar dacă VSCO nu oferă instrumente de înfrumusețare, este o variantă bună de aplicații pentru a face selfie-uri. Datorită instrumentelor sale excelente de editare a imaginilor și presetărilor VSCO, compensează fiecare dezavantaj pe care îl are.

Aplicația oferă o mulțime de funcții, filtre preinstalate care se potrivesc fiecărui utilizator, posibilitatea de a schimba proporțiile, luminile, umbrele etc. Dacă ai editat o fotografie și nu ai chef să faci aceleași proceduri pentru următoarea, această aplicație îți va fi de mare ajutor.

Acolo, poți copia setările de editare dintr-o fotografie și le poți utiliza pentru alta. Versiunea gratuită are instrumente standard de editare a fotografiilor, inclusiv Contrast, Saturation, Grain și 10 presetări.

Dacă achiziționezi un abonament pentru 4,99 USD pe lună sau 19,99 USD pe an, vei putea folosi biblioteca completă de presetări VSCO cu peste 200 de presetări, imitație de film vintage de la Kodak, Fuji, Agfa și multe altele.

În plus, această aplicație îți permite să utilizezi unele instrumente profesionale precum HSL, Frames și Editare video.

8. Cymera

Cea mai bună aplicație pentru selfie-uri pentru amatori

iOS, Android

Pret: Gratuit

Cymera este cea mai bună aplicație pentru selfie-uri pentru cei care caută un editor de imagini robust și funcția de înfrumusețare a unei camere. Îți poate corecta fața și îți oferă posibilitatea de a-ți coafa compoziția.

În această aplicație, poți adăuga 130 de filtre și efecte diferite la selfie-uri, poți crea colaje etc. Cymera oferă funcții InstaFit, instrumente de editare a imaginilor foarte rapide și ușor de utilizat. Cu toate acestea, cel mai interesant lucru despre această aplicație este setul său de 7 lentile de cameră, care include lentile separate, o lentilă ochi de pește, o cameră Lomo și altele.

Când ai terminat, îți poți stila compoziția folosind diferite autocolante, efecte de artă, grile de colaje încorporate, fundaluri neclare etc.

9. SelfieCity

Aplicație creativă pentru selfie-uri

iOS, Android

Pret: Gratuit

Fiecare oraș este special în felul său. Este ideea SelfieCity, susținând că personalitatea ta „arată” un anumit oraș. Acesta este ceea ce face această aplicație diferită de alte aplicații pentru a face selfie-uri.

Fiecare oraș din această aplicație (de exemplu, Formosa, Tokyo, Paris, Hong Kong și New York) oferă colecții specifice de filtre care arată atmosfera și împrejurimile sale. În plus, această aplicație oferă o expunere dublă, un colaj selfie care poate include 16 portrete, funcții de estompare și vignetare, retușare foto realistă și o funcție care imită imaginile live ale Apple.

Această aplicație are trei camere. Există, de asemenea, o caracteristică a decorului inteligent care utilizează recunoașterea feței și corectează nuanța pielii și textura acesteia.

10. A Color Story

Cea mai bună aplicație pentru selfie-uri pentru Instagram

iOS, Android

Pret: Gratuit; abonamentul ACS+ – 24,99 USD pe an

A Color Story este o aplicație destul de neobișnuită pentru selfie-uri.

La crearea filtrelor (există mai mult de 300), accentul principal a fost pe întărirea culorilor originale din imaginea ta. Acesta este motivul pentru care arată atât de natural și realist. Cu toate acestea, dacă dorești, poți folosi unele dintre instrumente pentru a le decora. De asemenea, această aplicație te poate ajuta să creezi un feed Instagram superb prin funcția de previzualizare.