Tesla, aproape de o premieră: ce te vei putea juca în mașină, în viitorul apropiat

Tesla, aproape de o premieră: ce te vei putea juca în mașină, în viitorul apropiat

Elon Musk, directorul executiv al Tesla, a declarat că firma este aproape de a integra Steam pentru a-și îmbunătăți platforma de jocuri din mașină.

Se spune că sistemul de divertisment din mașinile Tesla include jocurile video, compania investind masiv în el.

Compania a surprins consumatorii la începutul acestui an când a anunțat că va integra Steam, un magazin online de jocuri video și o platformă de distribuție de la Valve, în vehiculele sale, într-o mișcare care ar duce la o creștere masivă a numărului de jocuri care ar putea fi jucate în interiorul vehiculelor Tesla.

Musk a spus că Tesla intenționează să facă o demonstrație luna viitoare.

„Facem progrese cu integrarea Steam. Demo probabil luna viitoare”, a scris Musk pe Twitter.

Rapoartele indică faptul că, pentru a demonstra capacitatea de joc în interiorul vehiculelor Tesla, vor fi probabil folosite unele jocuri video care necesită calcule.

Musk a mai spus că producătorul de vehicule electrice își va reduce prețurile mașinilor dacă inflația s-ar reduce la întrebarea unui utilizator de Twitter.

Tesla, un calculator portabil

„Dacă inflația se calmează, putem scădea prețurile la mașini”, a scris miliardarul din tehnologie pe Twitter.

Tesla, deținută de Musk, a crescut din nou prețurile mașinilor sale electrice luna trecută, unele modele crescând cu până la 6.000 de dolari.

În 2021, prețurile vehiculelor electrice ale Tesla au crescut aproape în fiecare lună, ritmul încetinind la începutul lui 2022.

Producătorul de automobile a livrat un număr record de mașini fabricate în China în iunie, deoarece vânzările au revenit rapid după ce restricțiile de stopare a răspândirii Covid în Shanghai au paralizat fabrica Tesla de acolo.

Wedbush estimează că aproximativ 40% din livrările globale vor veni de pe piața chineză.

Bateriile pentru vehicule electrice tind să aibă cantități semnificative de cupru, cobalt, nichel, litiu și staniu, ceea ce ar putea fi principalul motiv pentru creșterea prețurilor de către companie, au spus analiștii.

Etichete: