Spider-Man a scufundat Titanic, din nou: încasările la care nu se aștepta nimeni

Spider-Man a scufundat Titanic, din nou: încasările la care nu se aștepta nimeni

Spider-Man pare să reușească să facă ceea ce puține pelicule din categoria sa au putut, de-a lungul timpului. Încasările acestei producții cresc pe zi ce trece, astfel că sunt șanse ca aceasta să bată, pe viitor, noi și noi recorduri.

În ciuda faptului că Omicron pare să se întețească și i-a trimis pe mulți înapoi în confortul casei lor, în ianuarie, oamenii încă mai merg la film. Pe lista preferințelor acestora se află, așa cum era de așteptat, „Spider-Man: No Way Home”, pelicula care nu se mai oprește din bătut recorduri. 

Al patrulea weekend de succes pentru „Spider-Man: No way Home”

Mai exact, pelicula de la Sony și Marvel reușește să bifeze un al patrulea weekend de succes, încasând 33 de milioane de dolari, în 4.012 de locații. Ar putea fi o dovadă că Spidey este imun la Omicron, oare?

Pelicula a mai reușit să depășească titluri mari ca „Războiul Stelelor”, de Crăciun, inclusiv „Last Jedi” (23,7 milioane de dolari), „Rogue One” (22 milioane de dolari) și „Rise of Skywalker” (15,1 milioane de dolari). Cu toate acestea, încă nu a reușit să ia fața „Force Awakens” (42,3 milioane de dolari).

Spider-Man a încasat, numai în ziua de vineri, 8,3 milioane de dolari, iar până la sfârșitul zilei de astăzi va crește, cel mai probabil, până la 668,7 milioane de dolari, în total – ceea ce îl va face al șaselea film cu cele mai mari încasări la box office-ul intern, înaintea Titanic-ului lui James Cameron (659,3 de dolari).

Se pare că pelicula în care îi putem vedea pe Tom Holland, Zendaya și Benedict Cumberbatch nu mai are mai mult de 10 milioane de dolari până să depășească „Avengers: Infinity War” (678,8 milioane de dolari).

La nivel mondial, „Spider-Man: No Way Home” se ridică la 1,53 miliarde de dolari, ceea ce îl face al optulea cel mai vizionat film de pe Glob, din toate timpurile.