Seria tv Freddy’s Nightmares, „scoasă de la naftalină”: unde vor putea fi văzute online cele două sezoane

Seria tv Freddy's Nightmares, „scoasă de la naftalină”: unde vor putea fi văzute online cele două sezoane

Fanii adevărați ai francizei „Nightmare on Elm Street” au toate motivele de bucurie. Show-ul tv „Freddy’s Nightmares” este acum disponibil pentru streaming online, în premieră.

„Freddy’s Nightmares”, seria antologică oficială a celebrului concept cinematografic, a rulat timp de două sezoane, între anii 1988-1990. Întocmai ca personajul Cryptkeeper, din „Tales From the Crypt”, Freddy Krueger (interpretat de celebrul actor Robert Englund) joacă rolul gazdei acestei serii, prezentând fiecare episod, în parte.

În timp ce aproape fiecare episod se învârte în jurul poveștilor și personajelor noi, care nu și-au găsit locul în filmele „Nightmare on Elm Street”, episodul pilot a reprezentat un prequel al filmului horror emblematic (cult), regizat de Wes Craven.

Cele șapte filme originale „Nightmare on Elm Street” și „Freddy vs. Jason” au avut parte de nenumărate reprezentări de-a lungul anilor, pe măsură ce tehnologia a evoluat de la VHS, la DVD, ca mai apoi să se transforme în Blu-ray.

Cu toate acestea, nu același lucru se poate spune despre „Freddy’s Nightmares”. În ciuda faptului că Freddy a adunat o bază impresionantă de fani, show-ul tv nu a avut parte de recunoașterea pe care, probabil, o merita, la vremea respectivă. Ce-i drept, anumite episoade au fost lansate pe VHS, iar altele pe DVD/Blu-ray, dar nu a fost suficient. Din acest motiv, fanii au trebuit să apeleze la variante piratate pentru a putea vedea ambele sezoane, cap-coadă.

Cele două sezoane din „Freddy’s Nightmares” vor fi disponibile online, pe Screambox

Bloody Disgusting a inclus toate cele 44 de episoade pe serviciul lor de streaming, Screambox. Cu toate că platforma, în sine, este una gratuită, ținând cont că „Freddy’s Nightmares” face parte din  categoria conținutului premium, fanii francizei vor trebui să plătească 4,99 de dolari americani pentru a putea vedea serialul.

În ciuda faptului că seria tv nu a primit critici foarte bune, ceea ce ar explica și de ce nu a avut, în mod oficial, parte de o lansare ca la carte, fanii au cerut, în repetate rânduri, accesul la aceste epidoade. Iată că, în premieră, dorința le va fi îndeplinită, după 34 de ani de la lansare.

Citește și: