Scream 6 a devenit o certitudine: când încep filmările pentru noul film

Scream 6 a devenit o certitudine: când încep filmările pentru noul film

Franciza „Scream” s-a bucurat, încă de la lansare, de mult succes în rândul fanilor și, pe alocuri, chiar în rândul criticilor de profil. Din acest motiv, partea a șasea a acestui film urmează să-și înceapă filmările în curând.

Paramount și Spyglass Media au declarat că au toată intenția de a continua „Scream” și vor să înceapă filmarea sequelului de groază cu numărul șase în această vară.

Franciza a fost lansată pentru prima dată în 1996, odată cu filmul cu același nume, regizat de Wes Craven. „Scream” se bazează pe scrierile lui Sidney Prescott și se concentrează în jurul poveștii din micul oraș Woodsboro, din California, care se află sub teroarea unui criminal în serie, cu numele de Ghostface.

Succesul „Scream” avea să dea naștere unei francize de patru sequel-uri, dar și unui serial difuzat de MTV (care, ce-i drept, nu are mare legătură cu poveștile din filmele originale).

Noile crime, din filmul lansat recent, reușesc, din nou, să atragă atenția protagoniștilor Dewey Riley (David Arquette), Gale Weathers (Courteney Cox) și Sidney (Neve Campbell), aducându-i pe toți înapoi în postura de a încerca să oprească teroarea.

De menționat că „Scream”, care face parte din „Ready or Not Radio Silence”, a reușit să atragă laudele criticilor, dar și pe cele ale publicului, încă din data de 14 ianuarie 2022, când a fost lansat.

„Scream 6” va fi filmat anul acesta, rămâne de văzut când îl vom putea vedea

La mai puțin de o lună după ce a intrat în cinematografe, Paramount și Spyglass au anunțat că „Scream 6” devine o certitudine. Sequel-ul îi va include, de asemenea, și pe veteranii Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, de la Radio Silence, și va fi bazat pe un scenariu scris de James Vanderbilt și Guy Busick. Producția este stabilită să înceapă în această vară. Momentan nu se știe când îl vom putea vedea în cinematografe.

„Suntem extrem de recunoscători fanilor din întreaga lume care au primit cu entuziasm filmul nostru. Abia așteptăm ca publicul să vadă ce le rezervă Radio Silence, scriitorii Jamie & Guy și Project X”, au declarat reprezentanții producției „Scream”.