21 oct. 2022 | 07:30

Schimbarea WhatsApp care te face mai eficient: nu mai pierzi timpul în conversații

ACTUALITATE
Schimbarea WhatsApp care te face mai eficient: nu mai pierzi timpul în conversații

WhatsApp continuă să fie una dintre cele mai populare aplicații de chat, iar această realitate nu se va schimba curând, mai ales dacă dezvoltatorii din spate fac un efort constant pentru a introduce funcții noi cât se poate de utile.

În scopul de a atrage un număr și mai mare de utilizatori în curtea sa, creatorii WhatsApp au finalizat o nouă actualizare destinată în special celor care folosesc aplicația de chat și videoconferință pe desktop, nu doar pe iPhone sau Android. Aceasta vizează mecanismul de redare al mesajelor audio și te ajută să nu mai pierzi atât de mult timp.

Ce se întâmplă cu WhatsApp, ce poți face în plus

Versiunea de WhatsApp pentru desktop va include posibilitatea schimbării vitezei de redare pentru mesajele audio pe care le primești de la prieteni, colegi și membri ai familiei. Respectiva opțiune este departe de a fi revoluționară, fiind deja disponibilă pe iPhone și Android, dar fiind disponibilă pe Windows sau Mac, te va ajuta să nu mai pierzi la fel de mult timp în cazul mesajelor lungi.

În mod previzibil, ca de fiecare dată, funcția este momentan disponibilă doar în beta, dar nu ar trebui să dureze foarte mult până când va putea fi experimentată de întreaga masă a utilizatorilor. În orice caz, conform WABetaInfo, în funcție de nivelul tău de atenție, vei putea parcurge mesajele audio într-un timp record, de acum înainte.

„Cel mai bun mod de a verifica dacă funcția este deja disponibilă pentru contul tău WhatsApp este să redați o notă vocală. Dacă apare butonul de viteză de redare, puteți începe în sfârșit să utilizați această funcție”, a explicat WABetaInfo.

În practică, la fel ca pe mobil, vei putea să schimbi viteza de redare a unui mesaj audio prin butonul din dreapta zonei de redare. Din play, se transformă în 1x. Apeși pe 1X și alegi altă variantă, pentru a-l asculta mai repede sau mai încet.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele