Rolls-Royce lansează două noi modele în România: ce aduc nou, de unde poți să le cumperi

Rolls-Royce lansează două noi modele în România: ce aduc nou, de unde poți să le cumperi

Rolls-Royce a lansat în România o versiune reînnoită a sedanului de lux de Phantom, la pachet cu o versiune Extended cu ampatament crescut. În plus, clienții din România pot comanda acum modelul Rolls-Royce Ghost Black.

Rolls-Royce și-a extins portofoliul în România cu două modele noi lansate recent în țara noastră. Este o versiune îmbunătățită a actualului Rolls-Royce Phantom. Sedanul emblematic a primit modificări vizuale și estetice subtile bazate pe solicitările și feedback-ul clienților.

De exemplu, modificările geometrice subtile ale grilei Pantheon fac ca insigna de onoare Rolls-Royce și Spirit of Ecstasy să fie mai proeminente atunci când se privește mașina din față. Grila este acum iluminată, în timp ce farurile sunt împodobite cu lumini complexe gravate cu laser. Ele sunt omologul vizual perfect pentru tavanele interioare cu stea.

Profilul lateral este îmbunătățit cu o gamă de jante noi. Livrat cu roți din oțel inoxidabil lustruit 3D cu fațete triunghiulare. Alternativ, Phantom poate fi echipat cu un nou set de roți solide, care amintește de modelele Rolls-Royce din anii 1920.

 

Definiția luxului

Interiorul de lux al lui Phantom rămâne în mare parte neschimbat: volanul a devenit puțin mai gros, oferind șoferului un punct de contact mai bun.

Pe lângă versiunea standard, Rolls-Royce a lansat și Phantom Extended Edition în România, Long Wheelbase Edition, care menține același lux premium dar se adresează celor care doresc să petreacă mai mult timp pe banchetele din spate.

Pe lângă Rolls-Royce Phantom și Phantom Extended, producătorul britanic a lansat și o variantă Black Badge a modelului Ghost în România. Emblemele Rolls-Royce precum grilele Ecstasy și Pantheon au fost revizuite.

Totuși, pentru a comanda o mașină Rolls Royce, românii trebuie să se orienteze către un dealer al mărcii din altă țară, pentru că în România nu există un astfel de showroom. Există la București Rolls-Royce Motor Cars Service București, o simplă reprezentanță oficială a brandului de lux britanic, care este însă autorizată să efectueze doar reparații ale mașinilor clienților din România.