REVIEW The 7 Lives of Lea, miniseria care s-ar putea să-ți placă dacă ești pasionat de călătoriile în timp

REVIEW The 7 Lives of Lea, miniseria care s-ar putea să-ți placă dacă ești pasionat de călătoriile în timp

The 7 Lives of Lea este numele unei miniserii interesante, pe care o poți vedea pe Netflix chiar acum, mai ales dacă ești pasionat de filmele ce tratează subiectul călătoriilor în timp.

Drama franceză cu accente puternice de SF este disponibilă pe Netflix, după cum menționam anterior și a reușit, încă de la primul episod, să mă țină lipită de ecran. În cazul în care nu înțelegi limba franceză, ori nu ești obișnuit să auzi personajele vorbind în această limbă, află că poți oricând să muți voice-over-ul pe engleză sau oricare altă limbă disponibilă în meniul contului tău.

De ce te-ai uita la The 7 Lives of Lea

The 7 Lives of Lea sau Les 7 vies de Léa, în franceză, atrage atenția încă din descriere. Pe scurt, o adolescentă depresivă, gata să se sinucidă, găsește în munți cadavrul unui bărbat dat dispărut încă din 1991, după cum avea să afle ulterior.

Anunță poliția iar asta o oprește să comită sinuciderea pe care o plănuia. A doua zi, de dimineață, Lea se trezește în corpul lui Ismael, bărbatul ale cărui oase le găsește, însă în 1991, urmând ca, pe zi ce trece, să se trezească în corpurile altor oameni din anturajul lui Ismael, experimentând senzații pe care nu a mai avut ocazia să le simtă până acum.

Inevitabil, ajunge să se îndrăgostească de Ismael și începe să-și dorească să îl salveze pe acesta, încercând să afle dacă a murit din pricina unei sinucideri sau a fost asasinat, iar dacă da, de cine.

Lea se vede pusă într-o postură grea când află că persoane apropiate de ea s-ar putea să fie implicate în moartea lui Ismael, în ultimul episod fiind nevoită să facă o alegere care pare imposibilă.

Les 7 vies de Léa s-ar putea să-ți placă și poate că n-ar fi rău să-i dai o șansă, în cazul în care nu ai alte planuri în acest weekend și, firește, ai un cont de Netflix activ.

Citește și: