REVIEW Rescued by Ruby, filmul Netflix pe care trebuie să-l vezi neaparat dacă iubești câinii

REVIEW Rescued by Ruby, filmul Netflix pe care trebuie să-l vezi neaparat dacă iubești câinii

„Rescued by Ruby” este un film produs și difuzat de Netflix, bazat pe o poveste adevărată. În centrul acestei povești se află Ruby, un cățel simpatic, salvat de la un adăpost în ultima clipă.

Din capul locului, trebuie menționat că acest articol ar putea să conțină spoilere. Cu toate astea, promit să dau cât mai puține detalii, astfel încât tu, cititorul, să fii tentat să te uiți la „Rescued by Ruby”, pentru că merită din plin.

Cine ar trebui să urmărească, pe Netflix, „Rescued by Ruby”

Din punctul meu de vedere: toată lumea. Desigur, într-o primă instanță, am fost tentată să nișez totul pe iubitorii de animale. Însă, gândindu-mă mai bine, am realizat că absolut orice om, fie el iubitor de animale (sau nu) ar trebui să dea o șansă unui asemenea film. Motivul este unul lesne de înțeles: această peliculă marca Netflix te poate învăța multe despre sacrificiu, însă și despre câini.

„Rescued by Ruby” spune povestea unui om care avea nevoie de un câine, iar în paralel pe cea a unui câine care avea nevoie de un om. Cei doi ajung să se completeze reciproc într-un mod în care, cel puțin omul, nu ar fi crezut că este posibil.

Cu toate că poate fi catalogat ca fiind un film „ușurel”, „Rescued by Ruby” e mai mult decât pare, întrucât este bazat pe o poveste reală, explicată în detaliu (cu tot cu fotografiile reale) la sfârșitul peliculei.

Acest film te poate convinge să dai o fugă până la cel mai apropiat adăpost de animale, ca de acolo să te întorci cu un câine sau, după caz, chiar cu o pisică, militând pentru adopția acelor animale cărora nimeni nu pare dispus să le ofere o șansă. În realitate, orice câine sau pisică merită o șansă și, în mod sigur, poate deveni cel mai bun prieten al tău, dacă îi dai o șansă.

Citește și: