Podcastul Batman Unburied, gata de lansare, pe Spotify: când ne vom putea delecta cu el

Podcastul Batman Unburied, gata de lansare, pe Spotify: când ne vom putea delecta cu el

Podcastul promis de la Spotify este aproape gata de lansare. Streamerul a anunțat că DC Comics și Warner Bros. mizează pe „Batman Unburied”, care va debuta în întreaga lume, în curând.

Serialul va pune accentul pe Barbara Gordon (alias Batgirl) care va cere ajutorul lui The Riddler pentru a înțelege de ce Bruce Wayne nu își poate aminti rolul lui Batman și, sperăm, să-l convingă să lupte cu un criminal în serie care face ravagii în Gotham City.

Winston Duke (M’Baku, în „Black Panther”) îl va interpreta pe Bruce Wayne, în podcastul în limba engleză. Din distribuție vor mai face parte John Rhys-Davies, Lance Reddick (John Wick), Jason Isaacs (Harry Potter), Gina Rodriguez (Jane the Virgin) și Ashly Burch (Horizon Forbidden West), printre alții. Spotify promite, de asemenea, versiuni adaptate și actori locali pentru Brazilia, Franța, Germania, India, Indonezia, Italia, Japonia și Mexic.

Podcasturile exclusive, noua găselniță a Spotify

Lansarea are loc la aproape doi ani după ce Spotify a dezvăluit, pentru prima dată, că deține un contract pe mai mulți ani cu DC și Warner Bros. pentru a produce podcasturi exclusive.

Nu este clar de ce lansarea s-a lăsat așa de mult așteptată, însă avalanșa de reclame, din ultima perioadă, are menirea de a compensa acest lucru, pe măsură ce ofertele de podcast de la Spotify devin, în sfârșit, realitate.

Primul serial de podcast al lui Meghan Markle, de exemplu, sosește pe Spotify la aproape doi ani după ce ea și Prințul Harry au ajuns la o înțelegere concretă cu gigantul de streaming audio.

Oricare ar fi motivele din spatele amânării, „Batman Unburied” ar putea reprezenta un moment de glorie pentru Spotify și ar putea proba dacă colaborarea DC/Warner a meritat sau nu efortul, însă ar putea indica și dacă căutarea Spotify pentru podcasturi exclusive este prolifică.

„Batman Unburied” se va lansa, pe Spotify, în data de 3 mai 2022.

Citește și: