Meghan Markle va avea un nou podcast pe Spotify: ce subiecte va trata ducesa de Sussex

Meghan Markle va avea un nou podcast pe Spotify: ce subiecte va trata ducesa de Sussex

Meghan Markle pare să nu vrea să piardă timpul, așadar are în plan un nou podcast ce va fi disponibil pe Spotify, în curând.

Cu toate că, cel puțin inițial, Meghan Markle s-a arătat totalmente dezamăgită de Spotify, în urma scandalului prin care rețeaua de streaming a trecut, în contextul „liberei exprimări” pe tema Covid-19, ducesa s-a răzgândit și va colabora, până la urmă, cu aceasta.

Mai exact, este vorba despre un podcast ce urmează să fie lansat pe Spotify, în care Meghan Markle va trata teme extrem de actuale, conform anunțului.

Meghan Markle, prezentatoarea unui podcast ce va trata stereotipia

Din teaserul publicat tragem concluzia că, în noul său podcast, Meghan Markle va purta discuții „aproape necenzurate” cu istorici și alți experți, în timp ce aceștia explorează originile stereotipurilor și definesc viețile femeilor, în general. În mod evident, vorbim despre o emisiune ce ar putea să devină un adevărat succes în rândul femeilor, și nu numai.

Spotify anunțase, în prealabil, că Archewell Audio, compania de producție fondată de Markle și Prințul Harry, va lansa primul serial complet de podcast, în această vară. Cu toate astea, până acum, cuplul a lansat un singur episod special, cu tematică de vacanță.

Anunțul recent pune capăt unui capitol tensionat pentru Spotify. Serviciul de streaming a încheiat o înțelegere cu Harry și Meghan în decembrie 2020, dar cei doi au devenit rapid îngrijorați în legătură cu toleranța aparentă a Spotify față de dezinformarea Covid-19.

Cuplul a declarat că a atenționat rețeaua încă din aprilie 2021, în legătură cu nemulțumirile lor. Conflictul s-a intensificat în momentul în care Neil Young, dar și alți creatori de conținut muzical, s-au retras, în semn de protest față de Spotify, după ce gigantul i-a permis lui Joe Rogan să facă afirmații medicale false, în emisiunea sa.

Harry și Meghan s-au răzgândit după ce s-au întâlnit cu reprezentanții Spotify, însă.