PlayStation Plus Extra și Premium: ce primești în funcție de varianta aleasă

PlayStation Plus Extra și Premium: ce primești în funcție de varianta aleasă

O combinație de titluri celebre și indie.

Nu trebuie să te întrebi ce jocuri poți juca dacă te abonezi la PlayStation Plus Extra sau Premium. Utilizatorul de Twitter Wario64 a observat că Sony și-a publicat catalogul de jocuri pentru cei care se înscriu la cele două planuri superioare ale PS Plus. După cum s-a sugerat mai devreme, compania oferă o combinație de hituri celebre, clasice (pentru utilizatorii Premium) și titluri de profil inferior.

Te poți aștepta la jocuri binecunoscute precum Death Stranding, câteva lansări Final Fantasy și Red Dead Redemption 2, alături de oferte majore pentru PS4 și PS5, precum Assassin’s Creed Valhalla, Demon’s Souls, Ghost of Tsushima și Spider-Man: Miles Morales. Există, totuși, câteva despărțiri curioase, poți juca Uncharted 4 și Uncharted: The Lost Legacy prin intermediul nivelului Extra cu preț mediu, dar vei avea nevoie de Premium pentru a revedea jocurile originale ale seriei prin Nathan Drake Collection, care este considerat un clasic chiar dacă este un titlu PS4.

O altfel de strategie

Există, de asemenea, o privire mai clară asupra jocurilor care sunt disponibile gratuit pentru o perioadă limitată în varianta premium Premium. Vei avea șansa să încerci Horizon Forbidden West, Uncharted: Legacy of Thieves Collection și Tiny Tina’s Wonderlands, pe lângă alte nouă jocuri. Atunci nu vei dori să te abonezi la Premium având în vedere perioada de testare, dar ar putea fi avantajoase pe lângă beneficiile de bază.

Extra costă 15 USD pe lună în SUA, în timp ce Premium are un preț de 18 USD pe lună. Lista completă subliniază diferențele dintre noul PS Plus și Xbox Game Pass. În timp ce Sony include unele jocuri recente în nivelurile sale mai costisitoare, nu adaugă jocuri din ziua lansării, așa cum face uneori Microsoft.

Acesta este un bonus pentru fanii PlayStation, nu un înlocuitor pentru cumpărarea celor mai recente blockbuster.

Citește și: