Phantom Liberty, expansiunea pentru jocul Cyberpunk 2077: vești triste pentru PS4 și Xbox One

Phantom Liberty, expansiunea pentru jocul Cyberpunk 2077: vești triste pentru PS4 și Xbox One

CD Projekt a dezvăluit în sfârșit mult așteptata expansiune Cyberpunk 2077, numită Phantom Liberty.

CD Projekt a lansat un nou teaser în timpul fluxului live de astăzi Cyberpunk 2077, oferindu-ne prima privire asupra viitoarei expansiuni și, de asemenea, un titlu: Phantom Liberty.

Phantom Liberty va fi „o expansiune de thriller de spionaj” care va avea loc într-un cartier complet nou din Night City, cu „un nou stil de complot” și o distribuție complet nouă de personaje.

Trailerul nu dezvăluie prea multe – doar că protagonistul tău, V, depune un jurământ de credință pentru a servi Noile State Unite ale Americii. Johnny Silverhand se întoarce ca fantoma din capul tău avertizându-te că a te dedica Noilor State Unite este o „idee proastă”. Dar cât de rău ar putea fi atunci când ajungi să explorezi o parte misterioasă a orașului și să obții arme noi minunate, cum ar fi un bici electric complet rău?

Vești proaste pentru PS4 și Xbox One

O postare pe blog care a apărut după evenimentul de lansare oferă mai multe informații despre versiunile de console din generația anterioară.

„De la lansare, obiectivul nostru principal a fost să îmbunătățim experiența Cyberpunk 2077 pe toate platformele, în special pe consolele din generația anterioară. În ultimul an și jumătate, echipa a muncit din greu pentru a lansa patch-uri și remedieri rapide pentru a îmbunătăți jocul prin remedierea numeroaselor erori, optimizarea performanței și stabilității, revizuirea sistemelor din joc și a mecanismelor de joc, introducerea a zeci de modificări ale calității vieții și multe altele. Credem că Cyberpunk 2077 pe PlayStation 4 și Xbox One este într-un loc bun și asta este acum momentul potrivit să ne schimbăm atenția și să începem să privim înainte.”

De aceea, accentul se va concentra acum doar pe PC, Stadia, PlayStation 5 și Xbox Series X/S.

Postarea de blog notează, de asemenea, că Phantom Liberty este singura expansiune planificată și va fi exclusivă pentru aceste platforme.

„Putem confirma că expansiunea în lucru chiar acum este singura expansiune planificată dezvoltată pentru Cyberpunk 2077. Am luat decizia dificilă de a o dezvolta doar pentru PC, Stadia, PlayStation 5 și Xbox Series X/S, deoarece amploarea expansiunii face ca lansarea acesteia pentru consolele din generația anterioară să fie provocatoare din punct de vedere tehnologic, fără a compromite experiența jucătorului.”

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty este programat să apară cândva în 2023.