Netflix aduce Cyberpunk 2077 pe micul ecran: când apare Edgerunners, ce știm deja

Netflix aduce Cyberpunk 2077 pe micul ecran: când apare Edgerunners, ce știm deja

Seria anime cu 10 episoade, de la CD Projekt Red și Studio Trigger va fi difuzată pe Netflix.

În cadrul festivităților sale Geeked Week, Netflix tocmai a prezentat un teaser pentru Cyberpunk: Edgerunners, un serial anime produs de dezvoltatorul Cyberpunk 2077 CD Projekt Red și animatorul japonez Studio Trigger.

Anunțat pentru prima dată în 2020, Edgerunners este un serial de 10 episoade despre un copil al străzii din Night City care devine outlaw– cu alte cuvinte, un cyberpunk.

Teaser-ul durează aproximativ un minut, dar mai sunt multe de văzut, inclusiv câteva fotografii fantastice ale Night City din Cyberpunk 2077 sub formă de anime, lupte cu arme și produse cibernetice, o privire frumoasă asupra mai multor personaje, plus o coloană sonoră grozavă. De asemenea, oferă o fereastră de lansare – Cyberpunk: Edgerunners va fi lansat pe Netflix în septembrie.

Deși personal nu sunt un fan anime, această serie încă în lucru arată destul de bine. Cofondatorul Studio Trigger Hiroyuki Imaishi (cunoscut pentru Gurren Lagann, Kill La Kill și filmul din 2019 Promare) a regizat serialul. Coloana sonoră este realizată de Akira Yamaoka, care este faimos pentru Silent Hill.

Teaser și clip

În plus față de teaser, Netflix a lansat și un clip scurt, dar plin de evenimente din serial, în care o afacere dubioasă cu gașca Maelstrom pare să fie de fapt o configurație pentru o misiune de salvare:

În clip, un ostatic este eliberat dintr-un seif, ca parte a unui fel de înțelegere, dar lucrurile merg pe arătură rapid. Câteva mantis  blades ies din câteva antebrațe, un număr de membri ai bandei își pierd membrele, întregul cap al altcuiva dispare, iar apoi băieții buni împărtășesc cu toții un thumbs up. Violent, sigur, dar oarecum destul de încântător în același timp. Munca în echipă face ca visul să funcționeze.

Nu pot să nu observ că nu există niciun dialog  în teaser sau în clip și nu există actori vocali listați pe pagina IMDB a seriei.

Este Edgerunners o serie fără dialog? Ar fi destul de interesant și ne-ar scuti să auzim termenul „choomba”.

Sunt sigur că vom afla mai multe despre Cyberpunk: Edgerunners pe măsură ce data de difuzare din septembrie se apropie.