Percheziții de amploare în București și Ilfov. Au fost găsiți cei care au dat o spargere la un depozit din sectorul 3

Percheziții de amploare în București și Ilfov. Au fost găsiți cei care au dat o spargere la un depozit din sectorul 3

Percheziții de amploare au loc, marți, în Ilfov și București, după ce au fost găsiți indivizii care au dat o spargere la un depozit din Sectorul 3 al Capitalei. Prejudiciul este estimat la aproximativ 140.000 de lei, transmite Poliția Capitalei. Cei șase bărbați depistați, cu vârste cuprinse între 33 și 56 de ani, urmează să fie duși la audieri. Mai multe detalii, în continuare.

Percheziții de amploare în București și Ilfov

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, a pus în aplicare marți, 5 aprilie, 14 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, înt-un dosar penal cuprinzând detalii cu privire la furtul de produse electronice dintr-un depozit din Sectorul 3 al Capitalei. Fapta a fost săvârșită în prima lună a anului în curs.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulți indivizi ar fi pătruns, pe baza unei înțelegeri în prealabil, de mai multe ori în depozit, prin forțarea ușilor. Aceștia au sustras produse electronice în valoare de aproximativ 140.000 de lei, potrivit Poliției Capitalei.

Șase bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 56 de au fost depistați și urmează a fi conduși la audieri în urma perchezițiilor efectuate. Totodată, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe probe și mijloace de probă, dar și aparatură electronică susceptibil a fi sustrasă din depozitul din Sectorul 3.

Citește și: Incident la metrou! Călătorii au fost evacuați prin tunel, după o defecțiune a trenului între stațiile Grivița și Basarab

Au fost găsiți cei care au dat spargerea la depozit

Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Citește și: