Overwatch 2 vine cu vești bune pentru fanii shooter-ului: ce a pregătit Blizzard din 6 decembrie

Overwatch 2 vine cu vești bune pentru fanii shooter-ului: ce a pregătit Blizzard din 6 decembrie

Sezonul cu tematică mitologică greacă va începe pe 6 decembrie.

La două luni de la lansarea sa haotică, Overwatch 2 se află într-un loc mult mai sănătos, iar Blizzard se pregătește pentru al doilea sezon al jocului. Un trailer de joc pentru sezon, care începe pe 6 decembrie și va introduce un alt nou personaj tanc, oferă o privire asupra modului viitor pe timp limitat. Se numește Battle for Olympus și se va desfășura din 5 ianuarie până pe 19 ianuarie.

Blizzard a oferit doar un teaser la Battle for Olympus în trailer, dar are loc pe o versiune reînnoită a hărții Ilios și în care îi putem vedea pe Roadhog și Junker Queen. Cu alte cuvinte, Blizzard spune că eroii vor fi „imbunătăți de puteri minunate asemănătoare lui Dumnezeu” în acest mod.

Vorbind despre Junker Queen, tancul care s-a alăturat grupului la lansarea Overwatch 2, ea este destinatarul unui skin mitic în sezonul doi, care are o temă de mitologie greacă. Aspectul Zeus are piese personalizabile și noi modele de arme, linii vocale și efecte speciale. Acel skin este recompensa pentru atingerea nivelului 80 din următorul battle pass.

Două evenimente, mai mulți eroi și skin-uri noi

Evenimentele Winter Wonderland și Lunar New Year vor reveni și în timpul sezonului și vor prezenta skin-uri proaspete. În timpul evenimentului de Halloween de luna trecută, jucătorii nu au avut nicio modalitate de a câștiga gratuit skin-uri noi pentru evenimente, ceea ce a dus la o reacție din partea jucătorilor. Cu toate acestea, Blizzard a spus că, începând cu sezonul doi, fiecare eveniment va avea o piele pe care fanii o pot debloca pur și simplu jucând jocul.

Trailerul a oferit și o privire asupra noii hărți de escortă pentru sezonul doi, Mănăstirea Shambali, unde au trăit Zenyatta și cel mai recent erou de tancuri, Ramattra (o scufundare mai profundă în hartă urmează săptămâna aceasta).

Ramattra este primul așa-numit tanc „tempo” al jocului. El poate schimba formele și poate avea acces la abilități alternative. El se gândește să reducă decalajul dintre echipa sa și inamic. Ramattra va fi inițial închis în spatele permisului de luptă al sezonului doi.

Cumpărând permisul de luptă premium, îl va debloca instantaneu, dar va trebui să treci prin rânduri pentru a-l revendica gratuit.