Oura a colaborat cu Gucci pentru a realiza un inel inteligent din aur de 18 carate: ce tehnologie folosește

Oura a colaborat cu Gucci pentru a realiza un inel inteligent din aur de 18 carate: ce tehnologie folosește

Oura, startup-ul care depășește limitele a cât de mic poate fi un gadget purtabil, tocmai a anunțat o colaborare care i-ar putea crește considerabil profilul. Face echipă cu casa de modă Gucci pentru un inel Gucci x Oura, realizat din corindon sintetic negru și împodobit cu faimosul „G” interconectat și un model torchon împletit, ambele din aur galben de 18 carate.

Acest inel smart vine cu cea mai recentă tehnologie Oura de generație 3, permițând utilizatorilor să monitorizeze în timp real ritmul cardiac, somnul, activitatea și multe altele.

Inelul cântărește doar patru grame, dar poate citi ritmul cardiac, ritmul respirator și temperatura, pentru a spune utilizatorilor dacă sunt stresați sau bolnavi. Se presupune că poate măsura ritmul cardiac mai precis decât ceasurile inteligente de la încheietură, folosind arterele de la degete. Utilizatorii primesc, de asemenea, analize de somn bazate pe aceleași valori vitale, totul rezumat în scoruri de somn, activitate și pregătire, afișate în aplicația Oura. Apoi, poate oferi „conținut susținut de știință despre cum să se optimizeze în fiecare zi”, potrivit companiei.

Ce face acest inel inteligent de la Gucci

În ultima practică Oura Ring, am observat că compania a trecut la un model de abonament care costă șase dolari pe lună, pe lângă prețul inelului (trei sute de dolari pentru inelul Oura actual). Reducerea acestui inel smart la o dimensiune atât de mică a fost o adevărată ispravă a ingineriei, dar, cu toate astea, este încă puțin gros în comparație cu un inel obișnuit.

Evident, vei plăti un preț destul de măricel pentru inelul Gucci x Oura, acum disponibil în magazine selectate din întreaga lume, și anume 950 de dolari. Vestea bună este că abonamentul Oura „Lifetime Membership” este inclus în preț, așa că nu va trebui să plătești niciodată pentru asta. Pentru mai multe, poți să consulți pagina Gucci x Oura aici.

Citește și: