Noul serviciu de streaming lansat în România: unde poți vedea filme noi, care e concurența lui Netflix

Noul serviciu de streaming lansat în România: unde poți vedea filme noi, care e concurența lui Netflix

Hayu este noul serviciu de streaming al NBCUniversal International care s-a lansat în România.

Rivalul Netflix are conținut reality TV, pe bază de abonament, a fost lansat și în alte 15 țări din Europa Centrală și de Est.

Pe lângă România, serviciul s-a lansat și în Albania, Andorra, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Kosovo, Malta, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia.

Ca referință, Hayu a fost lansat în Marea Britanie, Irlanda și Australia în martie 2016, urmate de Norvegia, Suedia, Finlanda și Danemarca în noiembrie 2017 și s-a extins în Canada în septembrie 2018, Benelux în decembrie 2018 și Asia de Sud-Est în octombrie 2019. Serviciul s-a extins în Germania și Austria în noiembrie 2020, urmate de Franța, Italia, Spania, Portugalia, Elveția, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria și Republica Cehă în februarie 2021 și India în decembrie 2021.

Hayu, noul serviciu de streaming din România

Mai mult, dacă nu erai abonat la suficient de multe servicii de streaming, peste doar câteva zile, va mai ajunge unul în România. Nu sunt convins că te va face să uiți de Netflix, HBO Max sau Amazon Prime Video, dar va include cu siguranță o librărie stufoasă de conținut.

SkyShowtime este cel mai recent serviciu de streaming pe care ar fi bine să-l iei în calcul, având în vedere că va ajunge și în România, chiar dacă ai de așteptat până în primul trimestru din 2023. Până atunci, însă, începând cu 20 septembrie 2022, peste doar câteva săptămâni, platforma se va lansa în mai multe state europene, începând cu țările nordice, urmate de Europa Centrală și de Est.

SkyShowtime s-ar putea să aibă o serie stufoasă de conținut premium pe care americanii l-au văzut, cel puțin parțial, pe platforme de streaming diferite. Practic, va centraliza sub o singură umbrelă pentru europeni librăriile de pe Peacock, Paramount+, Showtime, Nickelodeon, Sky, Dreamworks, Universal și, evident, Paramount.