Motorola anunță produse noi: ce știm despre ele, când se lansează

Motorola anunță produse noi: ce știm despre ele, când se lansează

De asemenea, se pare că va exista și un nou model pliabil, cu un cip Snapdragon 8+ Gen 1, care va fi lansat în curând.

Într-o postare pe Weibo, prin 9to5Google, directorul general al Lenovo, compania-mamă a lui Moto, a prezentat o fotografie a unui obiectiv masiv alături de un mesaj despre intrarea într-o nouă eră a fotografiei mobile. Deși postarea nu aruncă multă lumină asupra potențialelor specificații, menționează un senzor de 200 de MP, sugerând utilizarea ISOCELL HP1 de la Samsung, care a fost anunțată inițial toamna trecută.

Recent, o mulțime de telefoane Moto, inclusiv Edge+ de 1.000 USD, s-au luptat cu fotografia în lumină scăzută, captând în mod obișnuit imagini mai neclare sau mai subexpuse decât telefoanele rivale. Și în timp ce ISOCELL HP1 acceptă o tehnică impresionantă de binning de 16x pixeli, care permite unui senzor de 200 MP să capteze o imagine de 12,5 MP cu o sensibilitate îmbunătățită la lumină, procesarea Motorola va fi totuși să producă o imagine finală clară și bine iluminată.

Moto lucrează la mai multe produse

Zvonurile actuale susțin că viitorul telefon de 200 MP al lui Moto ar putea fi Frontier, care a fost văzut în ianuarie de TechnikNews. Telefonul este de așteptat să prezinte un modul de cameră triplă cu un obiectiv principal uriaș, împreună cu un cip Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, încărcare rapidă de 125 de wați și un afișaj OLED de 6,67 inch cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Din păcate, deși toate acestea sunt speculații pentru moment.

Vorbind despre telefoanele cu noi cipuri Qualcomm, într-o postare separată pe Weibo, Motorola a vorbit și de un alt dispozitiv viitor – de data aceasta un pliabil – care va avea un cip Snapdragon 8+ Gen 1. Deși este prea devreme pentru a spune cu siguranță, toate semnele indică faptul că acest dispozitiv este mult așteptatul Razr 3, care este o veste binevenită pentru fanii telefoanelor flippy, deoarece Razr-ul anterior a fost oarecum neglijat de la ultima reîmprospătare la sfârșitul anului 2020.

Citește și: