14 aug. 2022 | 12:50

Mai mulți bani pentru patronii români: oportunitatea momentului pentru dezvoltarea afacerii, de unde pot face rost de bani

ACTUALITATE
Mai mulți bani pentru patronii români: oportunitatea momentului pentru dezvoltarea afacerii, de unde pot face rost de bani

Una dintre cele mai mari instituții bancare prezente pe piața de profil din România anunță lansarea unei noi oportunități pentru mediul privat românesc.

În ultimele luni, valurile de scumpiri, dar și criza energetică împreună cu tensiunile din piețele financiare și de pe lanțurile internaționale de aprovizionare și-au spus cuvântul și au adus provocări uriașe pentru mediul privat autohton.

Afaceriștii de la noi din țară, cei ce reprezintă motorul economic datorită contribuțiilor aduse bugetului de stat, spun că au nevoie de bani pentru a putea merge mai departe și a depăși multiplele crize din prezent.

Ei bine, ING Bank ar putea avea soluția, în sensul în care instituția tocmai a anunțat că oferă un nou credit cu rambursare în rate de capital egale – Credit Util, pe care antreprenorii locali îl pot obține pe loc într-un office al băncii.

Ce trebuie să știi, concret, dacă ai nevoie de bani

„Companiile mici au nevoie de susținere pentru a crește și a se dezvolta, iar atunci când apar noi oportunități, trebuie să acționeze rapid, dacă nu chiar imediat. Pornind de la aceste nevoi stringente ale antreprenorilor români, accentuate într-un context imprevizibil, am creat creditul la termen ING Util. Iar atunci când situațiile devin presante, ING Credit Util poate fi folosit pentru diferite cheltuieli curente precum plata salariilor sau a furnizorilor, pentru achiziții de stocuri, echipamente sau orice alte nevoi are compania.

Totodată, ING Credit Util reafirmă strategia băncii de a oferi produse și servicii relevante clienților noștri, care pot fi accesate cât mai simplu și rapid. Astfel, clienții ING pot accesa creditul fără documente financiare și garanții materiale, iar aprobarea se face instant. Ne dorim ca ING să fie un partener de nădejde pentru actualii și viitorii clienți, să le oferim predictibilitate şi instrumentele potrivite pentru afacerile lor.”, a explicat Luana Sorescu, Head of Clients în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank Romania.

Conform instituției, procedurile nu sunt deloc complicate. Din contră! Antreprenorii câștigă timp, deoarece verificarea situației întreprinderilor este realizată automat de bancă, fără a fi necesare documente financiare sau garanții materiale, pentru aprobarea instantă a creditului.