Cum poți câștiga la Loterie, dacă te vaccinezi. Campanie inedită pentru promovarea imunizării

Cum poți câștiga la Loterie, dacă te vaccinezi. Campanie inedită pentru promovarea imunizării

Autoritățile sanitare din țara noastră susțin că e nevoie să ajungem la un grad de imunizare de circa 60-70% pentru a putea scăpa de pandemie. Ca să încurajeze dorința de vaccinare în rândul populației, statul organizează o campanie inedită, prin Loteria Română.

Persoanele care se vaccinează împotriva noului tip de coronavirus, vor participa la o tombolă a Loteriei Române.

Loteria Română organizează campania „Te vaccinezi și câștigi” oferind jucătorilor săi posibilitatea unor câștiguri suplimentare în valoare totală de 100.000 lei.

„Vaccinarea este singura soluție să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și sansă de a reveni la o viața normală. Sunt încrezător, la fel că mulți dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă”, a declarat Sebastian-Iacob Moga – Director General

Campania “Te vaccinezi și câștigi” aduce jucătorilor la loto posibilitatea de a câștiga suplimentar premii în bani prin tragere la sorți.

Cum poți intra în posesia premiilor

Astfel, în perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.

Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, se va desfășura în direct, în cadrul emisiunii “Românii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisă de postul România TV.

Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorți și care dovedesc participarea la programul național de vaccinare împotriva virusului COVID-19 vor fi recompensați cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.

Conform regulamentului, revendicarea premiilor se va face în termenul maxim de 30 de zile de la data extragerii, la sediul central al Loteriei Române din București, str. Poenaru Bordea nr. 20, sector 4.