Lego rupe o pagină din manualul Nintendo: când apare Lego Brawls, de ce o să-l joci

Lego rupe o pagină din manualul Nintendo: când apare Lego Brawls, de ce o să-l joci

Lego Brawls este un joc de lupte cu minifigurine lansat anterior pe Apple Arcade, care este programat pentru lansarea pe console în această vară.

Publicat de Bandai Namco, jocul va ajunge pe Nintendo Switch, PlayStation 4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S, unde luptele asemănătoare cu Smash Bros va lăsa „haosul minifigurelor să înceapă”.

Acum avem o dată de lansare pentru console și anume 2 septembrie 2022.

Ideea generală a jocului este să lupți – solo sau cu până la opt jucători din rețea – și să colectezi minifigurine pe care apoi le poți personaliza pentru a-ți crea propriul erou pe care l-ai ales. Poți apoi să iei respectivul erou și să încerci să abordezi clasamentele globale ale jocului.

„Încearcă să îți imaginezi cei mai buni luptători de minifigurine și străbate-ți toate temele tale preferate Lego în prima echipă de luptă de acțiune din universul Lego”, arată descrierea din magazin a jocului. „Joacă-te cu prietenii acasă sau în întreaga lume și vezi cum stai față de concurență.”

Întreaga lume Lego este disponibilă

„De la țărmurile capricioase ale Golfului Barracuda, la cavernele pline de apă din Ninjago Seabound, până la un salon prăfuit din vestul sălbatic și mitica junglă Monkie Kid, toate temele tale preferate Lego sunt deschise pentru lupte! Colectează minifigurine, power-up-uri și emotes deblocabile de-a lungul aventurii tale.”

Așa cum este trendul în zilele noastre, există și un „mod de joc în stil battle royale” în care este fiecare jucător luptă pentru el.

S-a raportat recent că Lego a ales să încheie acordul său de exclusivitate a jocurilor pentru consolă cu dezvoltatorul obișnuit TT Games – care a lansat recent Lego Star Wars: The Skywalker Saga, un joc care s-a bucurat de un mare succes.

O serie de jocuri sportive Lego de la editorul 2K sunt, de asemenea, aparent pe drum.

Iată un nou teaser de sărbătorit: