Keanu Reeves, „în cărți” pentru un nou rol: în ce serial de succes ar putea juca „Neo”

Keanu Reeves, „în cărți” pentru un nou rol: în ce serial de succes ar putea juca „Neo”

Potrivit unor informații, Keanu Reeves ar putea să joace, în viitorul apropiat, într-un nou film (de data aceasta serial). Cu puțin noroc, noua producție va avea mai mult succes la public decât „The Matrix Resurrections”.

Deadline scrie, în exclusivitate, despre posibilitatea ca Reeves să joace într-o readaptare a „The Devil In The White City”, după cartea scrisă de Erik Larson, în 2003.

Keanu Reeves, prima alegere pentru rolul principal din „The Devil In The White City”

Pe surse, publicația mai sus menționată a adus în discuție distribuția noului „The Devil In The White City”, plasându-l pe Keanu Reeves în capul listei.

Producția, care va lua forma unui serial tv marca Hulu, va spune povestea a doi bărbați: un arhitect și un criminal în serie, care ajung să fie „legați” unul de altul, printr-un concurs de împrejurări neobișnuit, la Târgul Internațional de la Chicago, din 1893.

Daniel H. Burnham este un arhitect care se străduiește să-și găsească propria cale în viață, în timp ce Henry H. Holmes (criminalul în serie) încearcă să-și dezvolte o linie farmaceutică, în timp ce seduce și omoară femei. Povestea se concentrează, totodată, pe componenta socială a acelor vremuri, în raport cu faptele oribile comise de Holmes.

Proiectul de față ar putea să-l pună, pentru prima oară, pe Keanu Reeves în postura de a juca într-un rol de televiziune. 

Nu este prima oară când această carte a fost adaptată în cinematografie. În 2010, Leonardo DiCaprio cumpăra drepturile de autor și, sub bagheta lui Martin Scorsese, dădea „viață” poveștii, într-un lungmetraj produs de Paramount.

Hulu a anunțat, la rându-i, încă din 2019, că are intenția de a readapta povestea inițială, adăugând că bugetul va fi unul deloc de neglijat. Și, după cum bine știm, atunci când bugetul este mare, șansele ca producția să prindă la public sunt, și ele, cu atât mai mari.

Citește și: