Incident la ambasada Rusiei din București. Cine ar fi bărbatul care a intrat cu mașina în gardul ambasadei și a murit

Incident la ambasada Rusiei din București. Cine ar fi bărbatul care a intrat cu mașina în gardul ambasadei și a murit

În această dimineață, un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Autoturismul a luat foc, iar conducătorul auto a murit. Potrivit Poliției Capitalei, incidentul ar fi avut loc în jurul orei 6:00. Surse judiciare spun că bărbatul ar fi avut o discuție cu paznicul de la ambasadă după ce a lovit gardul cu mașina. Ulterior, șoferul și-a dat foc folosindu-se de o brichetă. Cine ar fi bărbatul care a intrat cu mașina în gardul ambasadei, afli în continuare.

Incident la ambasada Rusiei: un bărbat a intrat cu mașina în gard

În dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 6:00, un bărbat a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Potrivit unor surse judiciare, șoferul ar fi murit după ce și-ar fi dat foc cu ajutorul unei brichete.

Bărbatul ar fi fost identificat ca fiind Bogdan Drăghici, nascut pe 5 mai 1974, domiciliat în București, sector 5, şeful asociaţiei TATA (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica, potrivit primelor informații din anchetă.

Autoturismul, marca Opel Astra, cu numărul de înmatriculare B 58 ASB, este proprietate tatălui său, Drăghici Gheorghe. Bogdan Drăghici avea interdicția de a părăsi țara până la data de 26 mai 2022 și se afla sub control judiciar.

De profesie expert jurist, Drăghici ar fi suferit de depresie. Bărbatul a fost condamnat ieri, 5 aprilie, la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru că a violat-o pe una dintre fiicele sale. Hotărârea este în prima instanță, următorul termen, într-un al doilea dosar, fiind 11 aprilie 2022. În al doilea dosar, bărbatul era acuzat că a agresat sexul o altă fetiță, prietenă a fiicei sale.

Citește și: Un tânăr de 21 de ani a murit la un raliu dedicat șoferilor amatori, în Brașov. Bărbatul era spectator și a fost lovit de un Lamborghini

Cine ar fi bărbatul și de ce ar fi recurs la un asemenea gest

Bodgan Drăghici a fost acuzat de fapte de agresiune sexuală şi de una de viol, ambele în formă continuată şi produse faţă de minori.

Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile la data de 21 august 2019, stând în arest nu mai puțin de 13 luni. Mai mult, acesta s-a ales cu sechestru pe toate conturile bancare, dar și pe alte bunuri, astfel încât averea sa să fie la dispoziția instanței în vedera acoperirii daunelor, în situația în care fiica vitregă abuzată s-a constituit parte civilă și i-a solicitat 50.000 de euro.

Ieri, Bogdan Drăghici a postat pe rețelele sociale un mesaj de sprijin faţă de ucraineni.

„Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!

Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei“, a scris el pe Facebook.

Citește și: