Incident în București. Un polițist a fost bătut în timpul unei misiuni

Incident în București. Un polițist a fost bătut în timpul unei misiuni

Incident grav în Capitală. Un agent de poliție care purta haine de civil a fost snopit în bătaie de un bărbat, în timp ce acesta încerca să stingă un conflict în trafic.

Altercație în București. Un organ de ordine, snopit în bătaie

Agresorul nu știa că respectivul este om al legii. Trei persoane au fost reținute în acest caz. Poliția a fost alertată de un martor care a sunat la 112 să reclame incidentul.

”Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 18 Poliție a fost sesizată prin apel 112, în noaptea de marți spre miercuri, de către un bărbat care a fost victima unei agresiuni, in urma unui conflict în trafic. Polițiștii l-au depistat și identificat bărbatul reclamat, care era însoțit de mai multe persoane. Având în vedere că aceștia manifestau un comportament agresiv, a fost solicitat sprijin echipajelor din zonă. Până la sosirea acestora, în sprijin a venit o echipă formată din doi polițiști din cadrul Secției 24 Poliție , care acționau, în civil în zona adiacentă. Conflictul a fost aplanat până la sosirea celorlalte echipaje, însă la fața locului a venit, în sprijinul agresorului, un autoturism cu 3 ocupanți, unul dintre aceștia lovindu-l pe unul dintre polițiștii în civil”, a anunțat, marți dimineața, Poliția Capitalei.

Citește și: Lovitură totală pentru Putin. UE va interzice trei sferturi din importurile de petrol rusești: ”Până la sfârșitul anului, ajungem la 90%”

Bărbații implicați în incidentul din Capitală, aduși la audieri. Polițistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri

Toți cei care au fost implicați în altercație au fost aduși la audieri, la sediul Secției 24 Poliție. Mai mult decât atât, polițistul care a fost lovit a fost adust la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, se pare că agresorul nu ar fi știut la momentul acela că cel care a intervenit este polițist.

Ancheta continuă în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Trei bărbați au fost reținuți.

Citește și: LIVE Război în Ucraina. Ziua 98. Moscova permite trecerea navelor ucrainene cu cereale prin Marea Neagră. Rușii bombardează fără încetare orașul Lysychansk

Citește și:
Etichete: