Incendiu lângă aeroportul Băneasa. Pompierii intervin de urgență, după ce o casă a luat foc

Incendiu lângă aeroportul Băneasa. Pompierii intervin de urgență, după ce o casă a luat foc

În această dimineașă, un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la o casă părăsită in Sectorul 1 al Capitalei, mai precis de pe strada Grațioasă din Sectorul 1 al Capitalei. Pompierii de la ISU București-Ilfov intervin în aceste momente pentru stingerea incendiului, care a fost localizat. Se lucrează la lichidarea acestuia.

Incendiu puternic în apropiere de aeroportul Băneasa

„În acest moment nu mai există acest risc, de extindere a incendiului. Este afectată o locuință părăsită. (…) Nu sunt persoane rănite că urmare a acestui eveniment. Pentru fluidizarea deplasării autospecialelor noastre de intervenție și amplasarea lor în zona unde a ost realizat dispozitivul, evident că a fost creat disconfort pentru ceiallti participanți la trafic și pentru locatarii din zona.

Însă în momentele următoare o parte din ele vor fi retrase din dispozitiv, având în vedere că nu mai există o stare de pericol generată de incendiu”, a spus, la Antena 3, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Se pare că incendiul s-a manifestat, cu degajări mari de fum, la nivelul acoperișului unei case părăsite, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați.

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o descarcerare și un echipaj SMURD. În plus, dispozitivul a fost suplimentat cu încă două autospeciale de stingere.

Știre în curs de actualizare