23 aug. 2022 | 14:25

Google se interesează de Google TV: ce funcții și schimbări lansează producătorul american

ACTUALITATE
Google se interesează de Google TV: ce funcții și schimbări lansează producătorul american

Poți aștepta cu nerăbdare ca fila „Pentru tine” să se încarce mai rapid.

De când a fost lansat Google TV în urmă cu aproape doi ani, Google a fost ocupat să adauge noi funcții pe platformă – inclusiv, cel mai recent, suport pentru iOS. Deci, dacă simți că firma a neglijat produsul din punct de vedere al performanței și stabilității, cea mai recentă actualizare Google TV este pentru tine.

Pentru început, Google spune că noile optimizări de gestionare a CPU și a memoriei cache vor reduce timpul necesar pentru încărcarea filei „Pentru tine” la pornire. În mod similar, navigarea într-o filă și comutarea între mai multe file ar trebui să fie mai receptivă după instalarea celei mai recente actualizări.

O filă Live mai rapidă ar trebui să aibă ca rezultat, de asemenea, să vezi mai puțin animația de încărcare a Google TV. Google spune că trecerea la profilurile pentru copii va dura și mai puțin.

Dar, cel mai bine, software-ul va folosi acum mai puțină memorie RAM, ceea ce duce la o experiență de vizionare mai fluidă.

Un sistem mai bine optimizat

Dacă utilizezi Google TV de ceva vreme, vei aprecia și îmbunătățirile de stocare incluse în această nouă actualizare. Google a adăugat o opțiune „Eliberați spațiu de stocare” în meniul de setări pentru a facilita ștergerea cache-ului programului și dezinstalarea aplicațiilor pe care nu le utilizezi.

Funcția este deja disponibilă pe Chromecast cu Google TV și va ajunge în curând la televizoarele inteligente. Compania a făcut, de asemenea, modificări sub capotă care ar trebui să reducă numărul de erori pe care utilizatorii le văd atunci când încearcă să instaleze aplicații noi.

În cele din urmă, există un nou proces automat care va elibera spațiu pe dispozitiv, astfel încât să poți instala mai multe aplicații.

Google a început să implementeze îmbunătățirile de mai sus pentru utilizatori. Dacă nu le vezi imediat, trebuie să știi că poate dura câteva zile pentru a ajunge pe dispozitivul tău.