Google continuă să dezvolte aplicația Maps: ce adaugă nou

Google continuă să dezvolte aplicația Maps: ce adaugă nou

Google face, de asemenea, Live View mai util cu funcționalitatea de căutare.

Dacă ești genul de persoană care călătorește des în locuri noi, există șanse mari să folosești Maps pentru a îți planifica excursia. Google vrea să faciliteze acest proces.

În următoarele câteva luni, te poți aștepta ca Google să extindă disponibilitatea funcției sale „Vizualizare imersivă” 3D. Începând de astăzi, poți folosi Maps pentru a vedea vederi aeriene fotorealiste ale a peste 250 de repere globale, inclusiv Turnul Tokyo și Acropola din Atena.

În Los Angeles, Londra, New York, San Francisco și Tokyo, este, de asemenea, posibil să vezi o previzualizare a locurilor în care Google intenționează să lanseze funcția în lunile și anii următori. În acele orașe, Immersive View include o funcționalitate cronologică, permițându-ți să vezi o simulare a modului în care va arăta un reper popular într-un anumit moment al zilei.

Mai mult, Immersive View funcționează împreună cu Street View, așa că este posibil să explorezi restaurantele și magazinele din apropiere. Ideea aici este de a elimina presupunerile din planificarea de a vizita repere populare și destinații turistice.

Live View este, de asemenea, pe cale să primească un upgrade

În LA, New York, San Francisco, Paris și Tokyo, Google adaugă funcționalitate de căutare la funcția de realitate augmentată.

Acum, dacă ești în căutarea unui bancomat, a unei toalete sau a unui loc unde să te așezi și să mânci ceva, poți utiliza Live View pentru a te îndrepta în direcția corectă. Utilizatorii Android și iOS se pot aștepta ca funcția actualizată să ajungă pe dispozitivele lor în lunile următoare.

Nu în ultimul rând, Google a anunțat că își pune funcția de rute ecologice disponibilă dezvoltatorilor terți. Acest lucru ar trebui să permită companiilor precum Uber și Lyft să adauge tehnologia în aplicațiile lor, ajutându-și șoferii să creeze mai puține emisii.

Etichete: