Gadgetul care te face să arăți ca în Tăcerea Mieilor: ce au special căștile de la Dyson, de ce le-ai cumpăra

Gadgetul care te face să arăți ca în Tăcerea Mieilor: ce au special căștile de la Dyson, de ce le-ai cumpăra

Gadgeturile momentului arată din ce în ce mai bizar, iar leitmotiful acestui articol îți arată cam cât de departe pot merge producătorii de tehnologie, în acest sens. Partea bună este că, dincolo de aspectul desprins, parcă, din Tăcerea Mieilor, căștile de la Dyson au o caracteristică interesantă.

În momentul în care cei de la Dyson au anunțat lansarea căștilor Zone, cu anulare a zgomotului și purificare a aerului, la începutul acestui an, compania a păstrat câteva detalii sub cheie.

Mai exact, Dyson nu a anunțat prețul sau disponibilitatea și nici nu a spus prea multe despre durata de viață a bateriei. Totuși, recent, compania a distribuit aceste informații. Așadar, se pare că aceste căști bizare vor costa 949 de dolari, adică mult mai scumpe decât variantele de top de pe piață, din acest moment.

Costumație de Halloween, căști sau purificator de aer

În curând, Dyson va începe să accepte precomenzi, ca mai apoi să dea căștile spre vânzare și în magazine. În SUA, ele vor fi disponibile în variantele Ultra Blue/Prussian Blue și Prussian Blue/Bright Copper.

Modelul Prussian Blue/Bright Copperva fi disponibil doar cu achiziție directă de la companie, dar va avea în plus un al doilea filtru de carbon electrostatic, o husă moale și un kit adaptor pentru zboruri.

Filtrele purificatoare de aer au un design cu două straturi care încorporează carbon îmbogățit cu potasiu pentru a capta gazele acide precum dioxidul de azot, dioxidul de sulf și ozonul. În total, compania susține că filtrele vor bloca 99 la sută dintre particule, inclusiv pe cele care sunt mici de 0,1 microni.

Pe partea audio, căștile cu purificator de aer Zone sunt capabile de până la 38 de decibeli de anulare a zgomotului și dispun de drivere din neodim de 40 de milimetri. Poți folosi aplicația MyDyson pentru a alege între trei moduri de egalizare audio: Dyson EQ, Bass Boost și Neutral. Dyson promite că aceste căști vor suporta codecuri audio SBC, AAC și LHDC, precum și Bluetooth 5.0.

Durata de viață a bateriei va depinde de cât de intens utilizezi caracteristica de filtrare a aerului. Dacă nu alimentează Visor, bateria de 2.600 mAh poate oferi până la 50 de ore de ascultare la o singură încărcare.

Creșterea vitezei de purificare cu setările „Mijloc” și „Înalt” reduce și mai mult durata de viață a bateriei. Așadar, va trebui să alegi dacă vrei aer curat sau muzică.

Iar dacă niciuna dintre aceste caracteristici nu se va ridica la nivelul pretențiilor, măcar te-ai ales cu o costumație interesantă pentru următorul Halloween.