Ford nu are parte de o pauză: număr impresionant de vehicule rechemate

Ford nu are parte de o pauză: număr impresionant de vehicule rechemate

Rechemarea acoperă vehiculele Ford Expedition și Lincoln Navigator din anul model 2015-2017.

Ford a spus că a avut trei rapoarte de incendii legate de daune materiale aduse structurilor și unul care implică răni minore.

Ford Motor Co. a declarat că recheamă 198.000 de SUV-uri în SUA pentru a înlocui ansamblul motorului suflantei, după raportarea a 25 de incendii.

Rechemarea acoperă vehiculele Ford Expedition și Lincoln Navigator din anul model 2015-2017. Ford a declarat joi că a avut trei rapoarte de incendii legate de daune materiale aduse structurilor și unul care implică răni minore. Ford va anunța proprietarii începând cu 12 septembrie.

Apelul nu a avut legătură cu rechemările de siguranță aprobate în iulie referitoare la vehiculele Expedition și Navigator mai noi din 2021 pentru un risc de incendiu în compartimentul motorului care provine din cutia de joncțiune a bateriei, a spus Ford.

Datele de teren au arătat că problema din noua retragere afectează vehiculele cu un kilometraj mai mare și timpul de funcționare, a spus compania.

Ford conduce topul rechemărilor

Ford a mai spus că recheamă 1.175 de vehicule electrice Mustang Mach-E din anul model 2022, deoarece este posibil ca semiaxele puntea dreapta-spate să fi fost fabricate incorect și o piesă s-ar putea rupe. Dealerii vor inspecta și vor înlocui semiaxele din dreapta-spate după cum este necesar.

Ford a declarat că nu are rapoarte de defecțiuni în rândul proprietarilor, dar luna trecută a aflat că uzina de asamblare din Cuautitlan din Mexic a identificat două vehicule cu jumătate de arbore din spate dreapta rupte.

Ford recheamă peste 2,9 milioane de vehicule din SUA pentru o defecțiune la schimbarea vitezelor, care a fost legată de patru rapoarte care susțin o rănire.

Retragerea acoperă anumite vehicule Escape 2013-19, C-Max 2013-18, Fusion 2013-16, Transit Connect 2013-21 și Edge 2015-18.

Aceste vehicule ar putea avea o bucșă deteriorată sau lipsă care le împiedică să treacă în treapta de viteză prevăzută și ar putea determina vehiculul să se miște într-o direcție neașteptată, potrivit unui raport de rechemare transmis NHTSA

Ford conduce toți producătorii de automobile din SUA cu 52 de campanii separate de rechemare până în acest an, acoperind aproximativ 7,4 milioane de vehicule.

Etichete: