18 oct. 2022 | 08:55

Miniseria care a detronat Monster – The Jeffrey Dahmer Story, pe Netflix. Vine tot de la Ryan Murphy, promite să bată noi recorduri

ACTUALITATE
Miniseria care a detronat Monster - The Jeffrey Dahmer Story, pe Netflix. Vine tot de la Ryan Murphy, promite să bată noi recorduri

După 21 de zile consecutive în topul Netflix al celor mai vizionate seriale TV, Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story a reușit să coboare pe locul 2 la mijlocul lunii octombrie.

Miniseria care a băgat publicul în sperieți a fost depășită de The Watcher. Interesant este că ambele serii limitate, care povestesc crime adevărate, provin de la Ryan Murphy. Așadar, se poate spune că acesta este un caz care poate fi tradus prin următoarea maximă: „Regele a murit, trăiască regele!”.

Practic, toate aceste minunății vin după de Ryan Murphy a semnat un super contract cu Netflix.

Ryan Murphy pare de neoprit: noua seria limitată bate recordul precedentei

După schimbarea de registru pe care a făcut-o pentru seriile Hollywood și Halston, la începutul înțelegerii dintre Murphy cu Netflix (Ratched și The Politician erau preexistente și nu neaparat parte din acel contract), producătorul extrem de talentat și-a luat luat un pic de timp pentru pentru a pregăti al doilea lot de seriale de succes.

Pantru a crea suspans, directorii Netflix au dat detalii, de-a lungul timpului, despre viitorul Dahmer și The Watcher, ambele co-create de Murphy și Ian Brennan și au subliniat că proiectele arată foarte bine, purtând semnătura inconfundabilă a lui Murphy.

La începutul acestei săptămâni, Dahmer a devenit al doilea cel mai popular serial în limba engleză al tuturor timpurilor, după cel de-al patrulea sezon al Stranger Things, cu 701,37 milioane de ore vizionate în doar două săptămâni.

Seria limitată care spune povestea criminalului în serie, cu Evan Peters în rol principal, a rupt, efectiv, Netflixul în două, dar iată că a fost detronată.

Bazat pe o poveste adevărată, thrillerul The Watcher îi are în rolurile principale pe Naomi Watts și Bobby Cannavale. Murphy produce, de asemenea, Mr. Harrigan’s Phone, după o poveste scrisă de Stephen King, care s-a clasat pe locul 2 pe Netflix săptămâna trecută.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele