Explozie într-un bloc din Constanța. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Explozie într-un bloc din Constanța. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

O explozie puternică urmată de un incendiu s-au petrecut în timpul nopții trecute într-un bloc din Constanța, după cum a anunțat ISU Constanța. În urma incendiului, două victime care prezentau arsuri severe au fost transportate la spitalul județean Constanța. Incendiul s-a petrecut la un bloc de locuințe P+3, iar ISU a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, o unitate de descarcerare și mai multe ambulanțe.

Explozie puternică în Constanța

În jur de 25 mp dintr-o garsonieră situată la etajul 2 au ars în urma incendiului, iar din cauza exploziei au fost afectate alte 25 de locuințe. În plus, au fost evacuate 20 de de persoane de către echipajele de intervenție, iar 71 de persoane s-au autoevacuat.

„În jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgență 112 am fost informati despre faptul ca în Constanța, pe aleea Egretei, la un bloc de locuințe P+3, a avut loc o explozie urmată de incendiu. Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autoscări, 1 descarcerare, 3 SMURD tip B, 1 autospecială transport victime mulțime și 3 ambulanțe de la serviciul județean de ambulanță”.

În cele din urmă incendiul a fost lichidat în mai puțin de o oră, iar misiunea de evaluare a pagubelor s-a finalizat în jurul orei 08:00.

„În urma incendiului au fost transportate la spitalul județean Constanța de către 1 SMURD si 1 SAJ, 2 victime care prezentau arsuri. Incendiul a fost lichidat in mai puțin de o oră, iar misiunea de evaluare a pagubelor s-a finalizat în jurul orei 08.00”, găsim notat în informarea transmisă de ISU Dobrogea.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în stare gravă. Vorbim despre un bărbat de 50 de ani și o femeie în vârstă de 49 de ani.

Citește și: