După GTA 6 este rândul lui Diablo 4 să ajungă pe internet: cum arată jocul

După GTA 6 este rândul lui Diablo 4 să ajungă pe internet: cum arată jocul

Se pare că GTA 6  nu a fost singurul joc care a suferit o scurgere majoră de informații.

La câteva ore după ce continuarea foarte așteptată a lui Rockstar s-a răspândit online, aproximativ patruzeci de minute de filmare de testare a Diablo 4 s-au scurs pe net, arătând gameplay-ul viitorului ARPG al Blizzard.

Descoperit de utilizatorul Reddit iV1rus0, materialul a apărut sub forma a două videoclipuri încărcate pe files.fm, unul de aproximativ cinci minute, iar celălalt de aproximativ 38 de minute. Spre deosebire de scurgerea GTA 6, care pare a fi rezultatul unui hack, scurgerea Diablo 4 se pare că provine dintr-un flux privat Discord, care a fost înregistrat de unul dintre telespectatorii săi.

În filmare, poți auzi notificările Discord pe fundal, în timp ce primul videoclip include o conversație între doi spectatori cu voci modulate, probabil în încercarea de a le ascunde identitățile. Primul spectator îl îndeamnă pe celălalt să urmărească un utilizator numit „Skye”, întrebând „Are you watching Skye right now?”, după care al doilea spectator încearcă să ghicească ce joc se joacă, cu nominalizând printre altele un nou Witcher și „Skyrim 2”.

Jocul arată bine

Înregistrările sunt în mod clar dintr-o versiune de testare a jocului. Nu numai că există foarte mult watermark, dar anumite obiecte din lumea jocului, cum ar fi podurile și clădirile, sunt netexturate. În ceea ce privește ceea ce arată, materialul îl vede pe jucător în cea mai mare parte explorând lumea jocului Diablo IV cu un caracter barbar, cu multă traversare în medii accidentate și unele lupte cu aspect impresionant de greu.

Dacă există și o parte bună, aceea este că Diablo 4 pare să se contureze bine. Filmarea evidențiază în special dimensiunea și deschiderea lumii lui Diablo 4. Având în vedere aspectul hărții jocului, care se completează dinamic pe măsură ce jucătorul explorează lumea, nu este surprinzător că unul dintre spectatorii fluxului a confundat-o inițial cu Skyrim.

Având în vedere cantitatea de informații disponibile în filmare, probabil că nu va fi dificil pentru Blizzard să identifice sursa specifică a scurgerii, care este mult mai substanțială decât o scurgere anterioară dintr-o versiune Alpha care a avut loc luna trecută.

Etichete: