22 aug. 2022 | 10:59

Dezvăluiri. Cine a ucis-o pe Daria Dughina. Un politician rus lansează o ipoteză periculoasă

ULTIMA ORĂ
Dezvăluiri. Cine a ucis-o pe Daria Dughina. Un politician rus  lansează o ipoteză periculoasă

Asasinarea Dariei Dughina, fiica ideologului „lumii rusești” Alexander Dughin, a provocat multe discuții și nu mai puțin versiuni despre ceea ce s-a întâmplat de fapt. Cu toate acestea, opoziția rusă este sigură că este vorba de opera FSB-ului.

Asasinatul Dariei Dugin. Cine a fost în spate

Asasinarea Dariei Dugina a fost foarte profesionistă, ceea ce indică faptul că în spatele ei se află serviciile speciale. Această opinie a fost exprimată de către publicistul rus și politicianul de opoziție Andrei Piontkovski.

„Este clar că este vorba de serviciile speciale rusești. Dugin este bine cunoscut ca un astfel de lider spiritual informal al „partidului” ultra-fascist, care în ultima vreme îl critică tot mai mult pe Putin, considerându-l „nu suficient de fascist”, a spus rusul.

El a amintit de un reprezentant mai familiar al acestei mișcări pentru ucraineni – Gorkina-riflet.

„În ultima vreme, el îi cere deja lui Putin să se spânzure. Dugin nu și-a permis astfel de atacuri personale, dar s-a simțit clar detașarea sa de Putin – că îl consideră pe acesta nu suficient de decisiv în distrugerea Ucrainei”, a declarat Andriy Piontkovsky.

În acea seară, Dugin, fiica sa și persoane cu aceleași idei s-au adunat la festival pentru a discuta „cum pot distruge cel mai bine Ucraina”.

Opozantul rus este convins că problema lui Dugin și a susținătorilor săi a început să îngrijoreze cordonul lui Putin chiar acum – când acesta încearcă cu disperare, dar fără succes, să înghețe conflictul.

„Înainte de astfel de pași diplomatici, este deosebit de necesar să se închidă vocea acestui „partid”. Asasinatul de ieri este un avertisment al lui Dugin de a nu trece linia pe care Gorkin a trecut-o cu mult timp în urmă și de a rămâne loial Fuhrerului”, a explicat Andrey Piontkovsky.

Scena crimei a fost gândită cu o „cruzime sadică”

Tocmai de aceea, în opinia sa, această scenă a crimei a fost gândită cu o cruzime sadică, la care Dugin însuși a luat parte activă.

„El a venit cu fiica sa la acest festival al urii din Ucraina. El nu conduce o mașină, așa că a trebuit să se întoarcă pe același drum. Dar cineva l-a convins să se schimbe cu o altă mașină, care a urmat-o pe Daria”, a precizat publicistul.

În opinia sa, Dugin a fost adus special la locul execuției demonstrative a fiicei sale.

Asasinarea Dariei Dughina

Evenimentul a avut loc seara târziu, pe 20 august. Daria Dugina se întorcea de la un forum împotriva Ucrainei organizat de tatăl ei. În acel moment, mașina ei a explodat brusc.

Împreună cu ea ar fi trebuit să plece de la petrecere și tatăl ei, principalul ideolog al lui Vladimir Putin, Alexander Dugin.

Cu toate acestea, în ultimul moment, el a fost convins să se urce într-o altă mașină.
Propagandiștii ruși au început imediat să dea vina pe Ucraina. Cum ar fi că asasinarea lui Dughina a fost organizată de serviciile speciale.

În dimineața zilei de 21 august, Alexander Dugin însuși a ajuns la spital. Nu se știe ce s-a întâmplat cu ideologul „lumii rusești”.