De ce este Galaxy S21 FE 5G cel mai potrivit telefon pentru Gen Z

De ce este Galaxy S21 FE 5G cel mai potrivit telefon pentru Gen Z

Noul Galaxy S21 FE 5G s-a lansat. Dar știai asta deja, pentru că am detaliat aici toate informațiile de care ai nevoie despre cel mai nou membru al familiei Galaxy S.

Ceea ce probabil nu știai este că se adresează noilor generații de tineri, dispunând de cele mai iubite caracteristici de pe Galaxy S21. Ca o listă care să susțina această afirmație, putem aminti designul atrăgător, performanța, camera puternică și conectivitatea la ecosistemul Samsung. Aceste concluzii vin după o săptămână de utilizare a telefonului.

Știm că generația Z vrea să fie cât mai “cool”, iar Samsung Galaxy S21 FE 5G îndeplinește cu succes dorința tinerilor. Designul este în mod clar inspirat de seria Galaxy S21 cu modulul de cameră triplă care se mulează în cadrul lateral. Telefoanele Samsung Galaxy S21 FE 5G vin în patru opțiuni de culoare – Graphite, White, Lavander și noua opțiune, Olive. În plus, includ un finisaj de culoare mată.

În ceea ce privește camera, smartphone-ul este ideal pentru tinerii care vor să apară cu cele mai bune fotografii pe platformele de social media. Astfel, există o configurație de cameră triplă, cu o cameră principală de 12 MP cu OIS, un snapper ultrawide de 12 MP și un modul teleobiectiv de 8 MP cu zoom optic 3x. Este exact aceeași configurație ca și la S20 FE de anul trecut. Selfie shooter-ul din față este de 32 MP, la fel ca modelul de anul trecut. Deci, surprinzi cel mai bun selfie, chiar și pe timp de noapte.

În plus, pentru influenceri sau pentru cei care aspiră la acest statut, are opțiunea de dual video, care te ajută să faci story-uri inedite pe Instagram. Poți să fii și “actor”, dar și “regizor”, în același timp. Poți să faci vlogging ca un profesionist cu Samsung Galaxy S21 FE 5G. Surprinzi acțiunea și reacția ta în timp real, într-o singură înregistrare pentru filmări gata de încărcat pe YouTube.

Deși știu că poate ești “dependent” de efecte și filtre, crede-mă, nu vei mai avea nevoie de niciunul. Cu Galaxy S21 FE 5G ai selfie-ul gata de postat pe Instagram.

Dacă e să mă refer la performanța telefonului, bateria de 4500 mAh funcționează împreună cu displayul și procesorul, ambele eficiente din punct de vedere energetic, pentru a rezista mai mult departe de priză, chiar și pe 5G. Astfel, poți să te uiți la mai multe episoade pe Netflix și să zici „adio” fricii că rămâi fără baterie. De asemenea, are o încărcare de peste 50% în 30 de minute. Când ai bateria aproape descărcată și nu ai timp de așteptat, poți obține ore de funcționare cu doar câteva minute de încărcare. Știu că ești mereu pe fugă, deci acest smartphone e ideal în acest sens.

Samsung Galaxy S21 FE 5G este tot ce ți-ai putea dori de la un telefon în 2022

Printre alte caracteristici care te vor cuceri la noul Galaxy S21 FE 5G, mai pot enumera procesorul care lucrează din greu, astfel încât să poți juca la greu. Împreună cu tehnologia eficientă din punct de vedere energetic, chipsetul este atât de rapid, atât de puternic și atât de inteligent încât poți experimenta jocuri cu grafică intensă și performanță multitasking ca niciodată până acum.

Opțiunile de conectivitate includ 5G, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS/A-GPS, NFC și un port USB Type-C. Senzorii includ accelerometru, senzor de lumină ambientală, barometru, giroscop, magnetometru și un senzor de proximitate. Telefonul are și un senzor de amprentă (optic) în afișaj.

Așa cum îi zice și numele, telefonul are conectivitate 5G. Vestea bună este că românii au mai multe informații depre 5G și știu care sunt beneficiile acestei noi generații de telecomunicații. Conștientizarea beneficiilor 5G a crescut semnificativ în 2020, comparativ cu 2019. Conform unui sondaj realizat de Samsung, în noiembrie 2019, 24% dintre români au declarat că au auzit de acest termen și că știu bine beneficiile 5G, iar în septembrie 2020 acest procent a crescut la 30%.

Conform unui raport Innovation Report by Samsung, lansat chiar la finalul anului trecut, în 2021, Samsung s-a clasat pe primul loc la numărul de brevete 5G esențiale SEP (Standard Essential Patent). De asemenea, Samsung a ocupat locul doi în alte două categorii importante: numărul de familii de brevete 5G acordate și active și numărul de familii de brevete acordate și active cu cel puțin unul acordat de EPO (European Patent Office) sau USPTO (United States Patent and Trademark Office).

Astfel, 5G permite noi modalități de distracție și de muncă prin intermediul smartphone-urilor, iar asta se va vedea în următorii ani pe măsură ce acoperirea rețelelor de acest devine mai mare, iar oamenii văd și apreciează beneficiile aduse de 5G pe telefoanele lor.

Așadar, dacă vrei să te afli printre primii posesori ai noului Galaxy S21 FE 5G, în perioada 04-31 ianuarie 2022, poți achiziționa orice model din gama Galaxy S21 FE 5G împreună cu Galaxy Buds2, la preț de Galaxy S21 FE prin intermediul Magazinului online Samsung, pe site-ul web www.samsung.com/ro/. Vei beneficia, de asemenea, și de patru luni gratuite de YouTube Premium, dar și de livrare gratuită.

Chiar vinerea trecută, Samsung a avut o activare foarte cool, în stil Gen Z, cu rol de amplificare locală a noului produs – un moment special de video mapping pe Grand Hotel Continental, București. A fost un spectacol inedit de lumini și efecte speciale, realizat în parteneriat cu Les Atelier Nomad, care a ilustrat, practic, prezentarea noului smartphone Galaxy S21 FE 5G într-un show hipnotizant de video mapping pe una dintre clădirile simbolice ale Bucureștiului.

În concluzie, Samsung Galaxy S21 FE 5G este ideal pentru generația Z, care este întotdeauna entuziasmată și vrea să-și facă zilele epice. Dacă ești unul dintre ei, atunci este imperativ să-ți maximizezi momentele epice cu Galaxy S21 FE 5G!

Citește și: