Cyberpunk 2077 pare că devine ce trebuia să fie de la început: ce se întâmplă cu numărul jucătorilor

Cyberpunk 2077 pare că devine ce trebuia să fie de la început: ce se întâmplă cu numărul jucătorilor

Până acum în această săptămână, Cyberpunk 2077 a avut 1 milion de jucători în joc în fiecare zi.

CD Projekt Red a dezvăluit cifra pe Twitter, mulțumind jucătorilor noi și celor care s-au întors în Night City pentru timpul petrecut jucând jocul.

Anunțul vine după o creștere constantă a numărului de jucători pentru Cyberpunk 2077. Anterior, cifrele pentru jocul de pe Steam erau în creștere, făcându-l unul dintre cele mai bune jocuri single-player de pe Steam.

Ieri, numărul de jucători concurenți a atins un vârf de 86.000 conform SteamDB, mai mult decât dublu față de 37.000 raportați săptămâna trecută.

Creșterea numărului de jucători a fost atribuită recentei actualizări Edgerunners și anime-ului Netflix cu același nume, acesta din urmă fiind bine primit atât de critici, cât și de fani.

O a doua șansă

Deși Cyberpunk 2077 înregistrează cel mai mare număr de jucători de la lansare, CD Projekt Red are încă mult de lucru dacă vrea să se ajungă la cifrele pe care le-a văzut jocul la lansare. Numărul care este sărbătorit în prezent, 1 milion de jucători pe toate platformele, este același număr care a fost înregistrat doar pe Steam în ziua lansării.

Deci, da, ai putea spune că Cyberpunk 2077 primește o a doua lansare în acest moment, cu cifre care fac de rușine majoritatea debuturilor în jocuri. Totul este foarte clar orchestrat și comercializat, la fel ca o lansare, deoarece CP2077 tocmai a primit actualizarea 1.6 Edgerunner.

Poți obține jacheta Edgerunners din anime, ceea ce este tare.

Există și alte actualizări pentru CP2077 în viitor, directorul jocului spunând că poliția defectă va primi o revizuire completă.

În toate acestea, s-ar putea să fii iertat că nu ai observat că Keanu Reeves se întoarce pentru o întreagă expansiune Cyberpunk 2077 numită Phantom Liberty.

Viitoarea expansiune Phantom Liberty, care îl va vedea pe Keanu Reeves reluând rolul său de Johnny Silverhand, va continua povestea lui V și ar putea tenta mai mulți jucători să se întoarcă în joc.