Cum vrea LG să îți transforme bucătăria într-o discotecă: cu ce iese în evidență noul frigider MoodUp

Cum vrea LG să îți transforme bucătăria într-o discotecă: cu ce iese în evidență noul frigider MoodUp

Cum IFA 2022 începe astăzi, electrocasnicele și produsele pentru casă așteaptă să arate ce pot să facă. Spre exemplu, LG se laudă cu frigiderul MoodUP care are panouri LED pe ușă.

Acestea își pot schimba culoarea, oferind bucătăriei un aspect complet diferit față de ceea ce știai până acum.

Frigiderul MoodUP, de la LG, folosește panouri LED pentru a schimba culoarea bucătăriei tale

Folosind aplicația LG ThinkQ sau atingând ușa, poți alege dintre 22 de culori pentru panoul superior al ușii și 19 culori pentru cel de jos. De asemenea, poți lăsa frigiderul să aleagă diferite teme de culoare, cum ar fi „Season”, „Place”, „Mood” sau „Pop”.

Panourile vor clipi în mod repetat dacă lași ușa deschisă prea mult timp sau vor simți când cineva se află în apropiere, reacționând ca atare. Ușa congelatorului are capacitatea de a străluci noaptea pentru a te ajuta să găsești frigiderul mai ușor, dacă îți e foame. În mod evident, LG nu vrea să te ajute cu dieta.

LG-MoodUp-frigider-culori-smart-aplicatie
Foto: LG

Mai mult, vine cu un difuzor Bluetooth încorporat care se conectează la dispozitive mobile sau la PC-uri. Îl poți folosi pentru a reda melodii din lista LG Music Collection care se potrivesc cu tema de culoare. Cu alte cuvinte, LG vrea să îți transforme bucătăria într-o discotecă.

Detaliile sunt puține despre acesi frigider, în sine, LG fiind destul de „scump la vorbă”, însă ceea ce știm este că noul „device” (pentru că da, îl putem numi așa) vine cu patru uși, într-una dintre variantele sale. Există și versiune obișnuită, cu o singură ușă și cu două compartimente pentru congelat.

De asemenea, oferă recunoaștere vocală îmbunătățită, împreună cu conectivitate WiFi și Bluetooth, așa cum menționam anterior.

Se pare că MoodUp va beneficia și de tehnologia camerei/display-ului „InstaView” a companiei, deși LG nu a menționat asta în comunicatul de presă, însă așa se bănuiește. Nu există informații despre prețul acestui frigider, dar LG va prezenta noua sa creație „Dios Object Collection MoodUP” la IFA 2022, care va avea loc la Berlin, începând cu ziua de astăzi.