Cum să vezi Stories pe Instagram, în mod anonim, pe iPhone și Android

Cum să vezi Stories pe Instagram, în mod anonim, pe iPhone și Android

Dacă încerci să păstrezi lucrurile private în timp ce folosești Instagram, atunci poveștile nu îți sunt prietene.

Când deschizi povestea unei persoane, aceasta va fi notificată că ai vizionat-o chiar dacă voi doi nu sunteți prieteni sau nu vă urmăriți unul pe celălalt. Din fericire, există câteva moduri diferite de a vedea un Story pe Instagram, fără ca persoana care a făcut acel Story să vadă că ai fost interesat. Și acestea funcționează indiferent dacă utilizezi Instagram pe un iPhone sau un dispozitiv Android.

Cea mai evidentă dintre acestea este metoda încercată și testată a Flight Mode. Iată cum să o faci: deschide Instagram, astfel încât aplicația să încarce cele mai recente Povești pe telefon. Apoi, tragi în jos panoul de notificări din partea de sus a ecranului și activezi modul zbor. Apoi poți vizualiza în siguranță toate poveștile în mod anonim. Important: va trebui să închizi aplicația înainte de a opri telefonul din Flight Mode.

Cum nu te detectează alte persoane dacă te-au uitat la Story-urile lor pe Instagram

În al doilea rând, poți opta pentru un cont complet diferit. Cu condiția să ai adresele de e-mail, poți avea mai multe conturi. Singurul lucru este că va trebui să fii prieten cu persoana respectivă pentru a-i vedea poveștile dacă contul ei este setat pe privat. Și unii oameni nu vor accepta conturi aleatorii pe care nu le cunosc.

Instagram îți permite să comuți între conturi destul de ușor, așa că aceasta ar putea fi o opțiune.

În cele din urmă, ai putea să te uiți la unul dintre numeroasele site-uri de pe internet concepute pentru a-ți permite să răsfoiești printre Povestiri în mod anonim. Din nou, avertismentul aici este că acestea funcționează numai dacă contul este setat la public.

Site-uri precum AnonIGViewer și StoriesDown îți vor afișa Poveștile Instagram în mod anonim, fără a fi nevoie să te conectezi la aplicație. Aceste site-uri îți vor permite, de asemenea, să te uiți la o serie de postări recente, fără a fi nevoie să te conectezi.

Instagram va anunța persoana respectivă dacă îi faci o captură de ecran sau îi salvezi Story-ul? Momentan, Instagram nu anunță utilizatorii dacă cineva a făcut capturi de ecran (sau a salvat) postările, poveștile, filmele sau conversațiile permanente DM.

Citește și: