28 mart. 2022 | 08:55

Instagram te va lăsa să răspunzi la story-uri cu mesaje vocale: de ce nu e o idee bună

ACTUALITATE
Instagram te va lăsa să răspunzi la story-uri cu mesaje vocale: de ce nu e o idee bună

Instagram a introdus recent aprecierile private ca o modalitate suplimentară de a lăsa să interacționezi cu alți utilizatori, în rubrica de story.

Se pare că, mai nou, companiei i-au venit idei noi. Mai exact, ar putea adăuga, în curând, un alt mod de răspuns la clipurile și imaginile publicate de prietenii tăi, la rubrica story.

Potrivit dezvoltatorului Alessandro Paluzzi, care este cunoscut pentru aplicațiile de inginerie inversă, Instagram se chinuie să implementeze un nou sistem pentru a le permite oamenilor să trimită mesaje vocale ca răspuns la story-urile prietenilor de pe Instagram.

Sâmbătă, Paluzzi a distribuit chiar și o captură de ecran a noii funcții de interfață. E important de menționat că, în momentul acesta, opțiunea nu este încă activată, așadar, posibil să mai ai de așteptat până când să poți face asta.

Chiar și așa, în ciuda anunțului recent, de-a lungul timpului s-a putut observa că nu toate funcțiile la care lucrează compania se termină gradios, printr-o lansare publică. Când Instagram a introdus aprecierile private pentru stories, spre exemplu, a spus că motivația a fost bazată pe înlăturarea noțiunii de dezordine, în căsuța de e-mail.

De ce noua idee a Instagram nu este una chiar atât de bună

În mod evident, toată ordinea pe care s-a chinuit s-o facă în căsuța de mesagerie Instagram, s-ar putea să se ducă de râpă, odată cu lansarea noii funcții, în cazul în care acest lucru se va întâmpla.

Ba mai mult, ar putea crea un disconfort real utilizatorilor, de vreme ce nu toată lumea ar aprecia „bombardamentul” cu mesaje vocale. Imaginează-ți că primești, zilnic, mai bine de 50 de mesaje vocale pe care, măcar din curiozitate, le-ai asculta. În timp, ai renunța să mai faci asta, așadar informații extrem de importante pentru tine, de la oamenii care chiar contează, ar putea să fie pierdute pe drum.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele