Comedia animată The Bad Guys dă lecții Fantastic Beasts: pe ce loc a debutat

Comedia animată The Bad Guys dă lecții Fantastic Beasts: pe ce loc a debutat

The Bad Guys, cea mai recentă comedie animată lansată în cinematografie, ar putea lejer să dea lecții francizei Fantastic Beasts, cea care nu s-a descurcat prea bine, în primele zile, în cinematografe.

Așa cum vă povesteam într-un articol precedent, pe care îl poți citi în întregime aici, Fantastic Beasts pare să nu mai fie atât e apreciat de public, partea a treia înregistrând vânzări cu mult mai slabe chiar și decât partea a doua care, la rândul ei, nu a stat prea bine. Însă cum mereu e loc și de mai rău, ultima adaptare după J.K. Rowling a dovedit că apetitul publicului pentru urmașul lui Harry Potter a scăzut semnificativ.

În schimb, comedia animată The Bad Guys a demonstrat că se poate să ajungi pe locul întâi, în cinematografe, dintr-un foc, evenimentul având menirea să le dea lecții despre cum se face, productorilor Fantastic Beasts, însă și scriitoarei.

The Bad Guys a rupt topurile în cinematografe

Animația The Bad Guys a urcat direct pe locul unu, în topurile încasărilor din cinematografe, cu 63 de milioane de dolari în America, dar și cu 87,1 milioane de dolari, la nivel global.

Pe locul al doilea rămâne, în continuare Sonic the Hedgehog 2, producție ce ne arată că iubitorii de filme încep să prefere, din ce în ce mai mult, acest tipar: un pic de animație, un pic de comedie, multă bună dispoziție. De altfel, cumva tendința este normală, mai ales după mai bine de doi de pandemie, însă și coroborat cu multe alte necazuri globale actuale. Oamenii au nevoie de comedii pentru a se echilibra, din punct de vedere psihic.

Chiar și așa, trebuie să ținem cont că dramele și thriller-urile au încă locul lor în sufletul publicului. Dovada o face The Northman, pelicula care se situează, în acest moment, pe un bine meritat loc patru.

The Northman vine de la regizorul Robert Eggers, responsabil, de asemenea, și pentru The Lighthouse (disponibil pe Netflix), filmul noir în care îl poți vedea pe Robert Pattinson, în rolul principal.

Citește și: