Co-fondatorul Tesla vine în România: ce urmează să fie lansat în țara noastră

Co-fondatorul Tesla vine în România: ce urmează să fie lansat în țara noastră

Compania românească CryptoDATA Tech organizează evenimentul Decentralized Connectivity Redefined la București pe 19 martie, la care fondatorul Tesla, Martin Eberhard va fi prezent pentru lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat în România.

Martin Eberhard, unul dintre principalii vorbitori, a co-fondat compania Tesla Motors în 2003, cu funcția de CEO al companiei până în noiembrie 2007. Va prezenta filosofia Tesla și modul în care lansarea acestei companii a reușit să revoluționeze industria mașinilor electrice.

Evenimentul așteaptă 1.000 de participanți, printre care personalități din întreaga lume – CTO, inovatori și antreprenori din industria tehnologiei blockchain, fintech, reprezentanți ai sectorului auto, investitori și mulți alții.

Companie CrytoDATA Tech activează în domeniul tehnologiei de peste zece ani, urmărind dezvoltarea soluțiilor de securitate cibernetica si utilizarea aplicabilității extinse a tehnologiei Blockchain în multiple domenii care ar putea prezenta servicii și produse inovatoare la dispoziția publicului larg.

Proiectele care vor fi prezentate la Decentralized Connectivity Redefined

Momentum reprezintă primul concept de supercar complet electric cu Blockchain dezvoltat integral în România și care dezvoltă posibilitatea de a integra tehnologii inovatoare în industria mașinilor electrice. Prin acest proiect, industria auto îndeplinește proprietățile tehnologiei blockchain, deschizând noi orizonturi în generarea de utilitate și beneficii financiare.

XIDEN Blockchain este o rețea care combină sistemul Internet of Things cu tehnologia blockchain pentru a dezvolta un protocol care va permite dispozitivelor inteligente să acopere sarcinile în mod automat și autonom. Platforma rețelei va facilita integrarea tuturor dispozitivelor inteligente în sistemul blockchain în vederea asigurării utilizării optime și eficiente a tuturor resurselor disponibile.

Ethernytree – un proiect concentrat pe repopularea domeniilor silvice în colaborare cu autoritățile locale, cu posibilitatea de a fi extins la nivel global, care utilizează aplicabilitatea extinsă a tehnologiei blockchain pentru a crea un răspuns la reducerea suprafeței pădurilor, diminuarea amprentei de carbon din cauza folosirii energiei electrice necesare functionarii sistemelor tehnologice si, implicit, schimbarilor climatice care au loc peste tot in lume.

Etichete: